Video Retail

Daarom telt ons land 47 Amac Stores (en een technoclub, van de ceo)

In en bij de nieuwste vestiging van Amac op het dak van shoppingcenter The Wall langs de A2 bij Utrecht, doet ceo Ed Bindels ons de retail-ogen openen. In deze aflevering van de videoserie Werkverkeer geeft hij zijn visie op retail anno nu, vertelt hij uitvoerig over de groei van zijn Amac (Apple Premium Reseller) én hoe zijn drukke bestaan als ondernemer is vol te houden.

Video: Mark van Binsbergen | Presentatie: Roland Tameling 4 december 2019

Met een omzet van zo'n 160 miljoen euro per jaar is Amac met z'n 47 (!) Stores de grootste reseller van Apple-producten in Nederland. Amac opende in 2005 in Utrecht haar eerste Apple Centre, de meest recente en direct ook een van de meest succesvolle is ook in Utrecht gevestigd. Het is de flagshipstore van Amac, op het dak van shoppingcenter The Wall, langs de A2. Ook het hoofdkantoor is er gehuisvest, net als het magazijn en de reparatieafdeling.

Ed Bindels, oprichter/ceo van Amac, stapte daar in bij presentator Roland Tameling voor de videoserie Werkverkeer, en die had heel toepasselijk 'de Apple van de autowereld' tot zijn beschikking: de nieuwste Audi e-tron.