Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten Bevrijdingsdag 2022

Welke supermarkten zijn geopend op donderdag 5 mei tijdens Bevrijdingsdag? In dit overzicht van de openingstijden van supermarkten hebben we het voor je op een rij gezet, zodat je precies weet waar je nog boodschappen kunt doen.

Van onze redactie 4 mei 2022

Openingstijden supermarkten bevrijdingsdag 5 mei

Openingstijden Albert Heijn, XL en AH to go tijdens Bevrijdingsdag 2022

De supermarkten van Albert Heijn zijn tijdens Bevrijdingsdag allemaal open. Wel hanteren de filialen verschillende openingstijden. Hier kun opvragen welke openingstijden er in jouw woonplaats gelden. Voor de sluitingstijden op woensdag 4 mei Dodenherdenking kun je hier ook terecht.

Openingstijden Jumbo tijdens Bevrijdingsdag 2022

Alle supermarkten van Jumbo zijn op donderdag 5 mei tijdens Bevrijdingsdag open. Er is echter wel een verschil in de sluitingstijden. Met deze winkelvinder van Jumbo kun je de tijden vinden, dus ook degene die voor jouw woonplaats geldt. Je kunt hier ook kijken voor de sluitingstijden op woensdag 4 mei Dodenherdenking.

Openingstijden PLUS tijdens Bevrijdingsdag 2022

De supermarkten van PLUS zijn op donderdag 5 mei allemaal geopend. De openingstijden wisselen echter per filiaal omdat deze keten een coöperatie van zelfstandige supermarktondernemers is. PLUS verwijst daarom naar deze site voor alle openingstijden. Je kunt op deze site ook terecht voor de sluitingstijden op woensdagavond 4 mei Dodenherdenking.

Openingstijden Aldi tijdens Bevrijdingsdag 2022

Supermarktketen Aldi opent de deuren van al haar ruim 500 filialen tijdens Bevrijdingsdag. De meeste supers van Aldi openen om 8.00 uur en sluiten om 20.00 uur. Het complete overzicht van de openingstijden vind je op aldi.nl/supermarkt. Dat geldt ook voor de sluitingstijden in aanloop naar Dodenherdenking.

Openingstijden Dirk van den Broek en DekaMarkt tijdens Bevrijdingsdag 2022

Alle filialen van Dirk van den Broek en DekaMarkt zijn tijdens Bevrijdingsdag open. Voor het overzicht van de exacte openingstijden verwijst Dirk van den Broek naar dirk.nl/winkels. Wie zoekt naar de openingstijden van DekaMarkt kan hier terecht. Voor de sluitingstijden rond Dodenherdenking op woensdag 4 mei kun je eveneens op deze links kijken.

Openingstijden Lidl tijdens Bevrijdingsdag 2022

De supermarkten van Lidl zijn tijdens Bevrijdingsdag op donderdag 5 mei allemaal open. Voor het complete overzicht per plaats kun je kijken op lidl.nl. De sluitingstijden op woensdag 4 mei rond Dodenherdenking vind je hier ook.

Openingstijden SPAR tijdens Bevrijdingsdag 2022

De openingstijden van de in totaal 439 SPAR-supermarkten in Nederland lopen nogal uiteen. Dit komt omdat supermarktondernemers van deze keten hun tijden zelf mogen bepalen. Voor de openingstijden in jouw woonplaats kun je terecht op SPAR.nl en hetzelfde geldt voor de sluitingstijden op woensdag 4 mei rond Dodenherdenking.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws