Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten carnaval 2020

Bij welke supermarkten kun je tijdens carnaval terecht voor worstenbroodjes of bier? Dit is het volledige overzicht 'openingstijden carnaval 2020' voor de openingstijden van de grootste supermarkten tijdens de carnavalsdagen.

De Ondernemer 21 februari 2020

Verpakkingen supermarkt felgekleurd onderzoek

Openingstijden Albert Heijn tijdens carnaval

Albert Heijn (AH) is tijdens de carnavalsdagen geopend. In dit handige overzicht van Albert Heijn kun je de exacte openingstijden van de dichtstbijzijnde Albert Heijn vestiging bij jou in de buurt vinden.

AH is de grootste Nederlandse keten van supermarkten met 983 fysieke winkels en is eigendom Ahold Delhaize.

Lees ook: Zo gaat Dirk van den Broek de strijd aan met AH en Jumbo

Openingstijden Jumbo tijdens carnaval

Jumbo tijdens de carnavalsdagen geopend. In dit handige overzicht van Jumbo kun je de exacte openingstijden van de dichtstbijzijnde Jumbo vestiging bij jou in de buurt vinden.

Jumbo is de op één na grootste supermarktketen van Nederland en eigendom van Stichting Administratiekantoor Van Eerd Groep Holding.

Lees ook: Frits van Eerd (Jumbo): succesvol zakenman, ceo én carnavalszanger

Openingstijden PLUS tijdens carnaval

Dit zijn de openingstijden van supermarktketen PLUS tijdens carnaval. In dit overzicht vind je de openingstijden van de dichtstbijzijnde Plus supermarkt bij jou in de buurt.

Supermarktketen PLUS is onderdeel van de Sperwer Groep die is aangesloten bij de inkoopcentrale Superunie. PLUS telt in Nederland 260 vestigingen.

Lees ook: Carnavalscommercial Bavaria: verbroederen met Heineken of... uitdagen?

Openingstijden Aldi tijdens carnaval

Ook Aldi is tijdens de carnaval geopend. Met behulp van deze tool Aldi, kun je de exacte openingstijden van de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt vinden.

Aldi telt in Nederland ongeveer 500 winkels. Aldi staat in Nederland bekend om zijn lage prijzen en beperkt assortiment.

Openingstijden Lidl tijdens carnaval

Een aantal vestigingen van Lidl hebben aangepaste openingstijden. Gebruik de filiaalzoeker tool van Lidl om te zien welke Lidl vestigingen geopend zijn tijdens carnaval.

Lidl is een Duitse supermarktketen en staat bekend om zijn lage prijzen.

Lees ook: Hoeveel verdient Frans Bauer met de Lidl-reclame?

Openingstijden Spar tijdens carnaval

De zelfstandige ondernemers binnen het concern mogen tijdens carnaval zelf hun openingstijden bepalen. Wat dat voor gevolgen heeft voor het filiaal bij jou in de buurt, vind je in dit handige overzicht. Spar heeft ongeveer 450 winkels in Nederland.

Lees ook: Zo gaat Dirk van den Broek de strijd aan met AH en Jumbo

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.