Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2023

Wanneer zijn de supermarkten en winkels open tijdens Pinksteren 2023? Hier vind je het overzicht van de verschillende supermarkten op 28 mei, Eerste Pinksterdag, en 29 mei, Tweede Pinksterdag 2023, met linkjes en al.

Van onze redactie 26 mei 2023

Albert heijn openingstijden

NU JE ER TOCH BENT...

... vind je het interessant en leuk om meer te lezen over supermarkten en andere winkels en bedrijven? Over ondernemers? Meld je dan nu eenvoudig en gratis aan voor onze lunch-nieuwsbrief via deze link.

Lees ook: Overzicht openingstijden bouwmarkten en tuincentra tijdens Pinksteren 2023

Openingstijden Albert Heijn, XL en AH to go tijdens Pinksteren 2023

De meeste Albert Heijn-winkels zijn open, maar hebben aangepaste openingstijden op 28 en 29 mei. Veelal openen de deuren op Eerste Pinksterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Kijk voor alle actuele openingstijden per super op ah.nl/winkels.

Openingstijden Pinksteren Jumbo 2023

Nagenoeg alle Jumbo-winkels zijn open op Tweede Pinksterdag 2023, sommige hebben de openingstijden wel aangepast. Op Eerste Pinksterdag zijn winkels open, maar een aantal houden de deuren gesloten. Hier vind je de openingstijden van de Jumbo-winkel bij jou in de buurt.

PLUS openingstijden Pinksteren 2023

Veel Plus winkels hanteren aangepaste openingstijden op zowel Eerste als Tweede Pinksterdag. Sommige vestigingen zijn op Eerste Pinksterdag gesloten, de meeste zijn geopend. Hier vind je de openingstijden per filiaal.

Openingstijden Spar Pinksteren 2023

Veel van de 439 Spar-supermarkten zijn geopend op 28 en 29 mei 2023. Zeker kleinere vestigingen kunnen op 28 mei de deuren gesloten houden. Hier vind je of de supermarkt bij jou om de hoek geopend is op Eerste en Tweede Pinksterdag 2023.

Openingstijden Aldi Pinksteren 2023

De meeste Aldi-vestigingen zijn tijdens Pinksteren op andere tijden open dan normaal. Zeker op Eerste Pinksterdag zijn een aantal vestigingen gesloten. Op Tweede Pinksterdag 2023 hanteren Aldi's vaak aangepaste openingstijden. Hier vind je het overzicht.

Openingstijden Lidl tijdens Pinksteren 2023

De openingstijden van de Lidl-winkels op de zondag van Eerste Pinksterdag en maandag van Tweede Pinksterdag zijn hier te vinden. Veel Lidl-filialen houden zondag 28 mei de deuren dicht.

Openingstijden Hoogvliet tijdens Pinksteren 2023

Hoogvliet is een supermarktketen met 71 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. De meeste van hun supers openen Eerste Pinksterdag om 10.00 uur, maar er zijn ook filialen die gesloten blijven. Op maandag worden veelal de gebruikelijke openingstijden voor een doordeweekse dag gehanteerd. Via deze link weet je dat zeker.

Openingstijden Coop tijdens Pinksteren 2023

Als coöperatieve-supermarkt hebben filiaalhouders bij de Coop veel vrijheid om zelf hun openingstijden te bepalen. Dat zie je ook tijdens Pinksteren 2023. Sommige vestigingen zijn normale tijden open, sommige helemaal niet, sommige alleen in de ochtend. Hier vind je wat de vestiging bij jou in de buurt doet.

Lees ook: DekaMarkt stopt thuisbezorging

Openingstijden DekaMarkt tijdens Pinksteren 2023

De DekaMarkt typeert zich in nogal wisselende openingstijden tijdens Pinksteren dit jaar, als we de filialen vergelijken. Er zijn filialen die zelfs beide dagen gesloten zijn. Voor een overzicht, gebruik deze link.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws