Nieuws Actueel

Mini-masterclass: maak zélf professionele sfeerfoto's van je assortiment

Steeds meer ondernemers willen graag zélf professionele sfeerfoto’s maken van hun assortiment, en bijvoorbeeld ook (betere) flatlays. Stylist/fotograaf en flatlay-queen Frédérique van Gemert verzorgt praktijklessen hierover en geeft tijdens de Retailbeurs in mini-masterclasses.

De Ondernemer | Foto: Tessa Jol 3 september 2019

Frederiqevan Gemert fotograaf

Frédérique van Gemert is een ervaren beeldmaker. Ze werkte vijftien jaar als modestylist voor diverse tijdschriften. De laatste vijf jaar heeft ze haar werkveld verbreed door ook zelf te gaan fotograferen. Tegenwoordig is ze gespecialiseerd in sfeervolle productfotografie en werkt ze onder meer voor Hema, Bataviastad en Specsavers. Sindskort biedt Frédérique ook masterclasses aan, waarin ze haar kennis deelt en moderetailers helpt om zelf beter beeld te maken.

Speciaal voor Trade Mart geeft Frédérique tijdens de Retailbeurs een mini-masterclass over beeld, de Do’s & Don’ts van productfotografie en styling. Dat doet ze op 8, 9 en 10 september om 12.30 uur. Exposanten pakken tijdens dit evenement flink uit met prachtige collecties, Fairtrade speelt een belangrijke rol en er zijn diverse workshops, waaronder die dus van Fréderique. Zie, voel en proef er de nieuwste retailontwikkelingen van 300 leveranciers en 2.000 merken.

Wie niet in de gelegenheid is de Retailbeurs in Utrecht te bezoeken, kan zich hier voor een ander moment aanmelden. Op deze site staat bovendien meer inhoudelijke informatie over de masterclasses die Frédérique van Gemert verzorgt. Kijk hier voor meer informatie over de Retailbeurs.