Nieuws Actueel

Rik Vera en Roeland Dietvorst sprekers bij Week van de Ondernemer

Op 9,10 en 11 mei vindt de 20e editie plaats van de Week van de Ondernemer en staan de beste experts en topondernemers klaar om hun kennis en geheimen te delen op gebied van groei, marketing, innovatie, personeel en financiering. Zo ook Rik Vera en Roeland Dietvorst.

De Ondernemer 7 april 2017

WVDO 9

Inspiratie, inzicht, netwerken, training en advies van en voor ondernemers. Daar draait het om bij de Week van de Ondernemer. Tijdens dit ondernemersevent geef je als ondernemer in één dag een volledige boost aan de toekomststrategie van jouw bedrijf.

Rik Vera: Meer dan ooit is de klant koning

Rik Vera noemt zichzelf een Extreme Customer Centricity Evangelist. Met meer dan 25 jaar ervaring in het senior management begeleidt hij bedrijven bij het bedenken van klantgerichte strategische innovatie. Tijdens de openingsshow van de Week van de Ondernemer zal Rik Vera aantonen hoe extreem klantgericht ondernemen de enige juiste aanpak is in dit human-driven tijdperk.

Lees ook: Bouw een band op met je klanten door social media marketing in te zetten

Dr. Roeland Dietvorst: The naked consumer

Dr. Roeland Dietvorst is een van de meest vooraanstaande neuromarketing onderzoekers in Nederland. Als geen ander weet hij hoe wij allemaal onbewust worden beïnvloed en hoe je daar als ondernemer handig op kunt inspelen. Ook hij zal zijn kennis delen tijdens de openingsshow. Zo zal hij verschillende lagen van de mens afpellen om tot de essentie te komen: de neurale bouwstenen van merkwaarde, begeerte en koopgedrag.