Nieuws Actueel

Supermarktketen PLUS start proefsamenwerking met Thuisbezorgd

Supermarktketen PLUS gaat als proef samenwerken met maaltijdbezorger Thuisbezorgd om dagelijkse boodschappen thuis te bezorgen. Klanten van vijf PLUS-supermarkten kunnen kiezen uit een lijst van 750 verschillende producten die vervolgens tot aan de voordeur worden geleverd.

ANP 11 augustus 2022

ANP110822089 1

Volgens PLUS is er een behoefte bij klanten om snel hun boodschappen te ontvangen op een door hen gekozen moment. De supermarktketen realiseerde in 2021 al een omzetgroei van 20 procent als het gaat om e-commerce. Met de samenwerking met Thuisbezorgd wil PLUS de capaciteit verder uitbreiden.

Eerder startte Albert Heijn al een samenwerking met Thuisbezorgd en Deliveroo. Ook hier ging het om een proef, vanuit twee winkels in Amsterdam. Supermarktketen SPAR breidde de samenwerking met Deliveroo eind maart uit, na een succesvolle pilot. Woensdag reageerde die supermarktketen verrast: Deliveroo kondigde die dag namelijk zijn vertrek uit Nederland aan, eind dit jaar. Het is volgens SPAR nog onbekend wat daar de gevolgen van zullen zijn.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws