Nieuws Actueel

Uithuizer komt met make-up voor mannen

Eveline Meijer 13 januari 2016

Makeup Mannen

Robert Lups uit Uithuizen komt met cosmetica-advies voor mannen, meldt RTV Noord. Hij stelt dat veel ondernemers wallen onder hun ogen hebben, en dit is volgens hem gemakkelijk weg te werken met concealer of foundation.

Steeds meer mannen letten op hun uiterlijk. Ze gaan naar de sportschool, trimmen hun baart en gebruiken geurtjes. Op make-up ligt echter nog een taboe, wat Lups probeert te veranderen.

Oogschaduw en lippenstift laat Lups achterwege. Eyeliner komt echter wel voor, maar ‘dat is voor de Jett Rebels onder de Groningers’, vertelt hij aan RTV Noord.

Make-up-lijn Lups geeft niet alleen advies over make-up voor mannen, hij heeft ook zijn eigen cosmetica-lijn: Lups Cosmetics. Alles van deze lijn is gericht op mannen. Zo vind je in zijn assortiment bijvoorbeeld Menliner en Manscara.

Op de website staan ook diverse instructievideo’s, waarin het gebruik van de make-up wordt uitgelegd. Meest belangrijk is volgens Lups dat het geheel er natuurlijk uitziet. 'Als je een presentatie geeft wil je niet dat je make-up het onderwerp van gesprek is. Maar je wilt ook niet dat iedereen zegt dat je er slecht uit ziet', stelt hij.