Nieuws Actueel

Van Wijnen Rosmalen bouwt pand Bol.com

SYLVIA VAN DE VEN 28 januari 2016

Distributiecentrum bolcom

Bouwbedrijf Van Wijnen uit Rosmalen gaat het nieuwe distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk bouwen. Regiodirecteur Arno van den Thillart van Van Wijnen bevestigt dat zijn bedrijf de opdracht heeft gekregen. Hij gaat de klus samen met andere bedrijven uit de regio uitvoeren.

Van Wijnen werkt als hoofdaannemer samen met onder meer de Van Delft Groep uit Nieuwkuijk, Den Doorn uit Nieuwendijk en Unica uit Oosterhout. Deze bedrijven nemen de installatietechniek en riolering voor hun rekening. Ondanks dat Van Wijnen begin 2014 zijn kantoor verhuisde van Waalwijk naar Rosmalen, voelt het bouwproject in Waalwijk als een thuiswedstrijd, zegt Van den Thillart. "We doen nog veel in de stad. We hebben het nieuwe distributiecentrum van Xenos gebouwd en zijn nu druk met het project De Walewyc.”

De bouw van het nieuwe distributiecentrum van Bol.com start officieel 16 februari. Inmiddels is begonnen met de grondwerkzaamheden. Het magazijn wordt 17 meter hoog, waardoor er 135.000 vierkante meter vloeroppervlakte (zo’n 26 voetbalvelden) beschikbaar komt.