Combined ShapeAcademy Actueel

Weten wat er in Silicon Valley speelt? Meld je aan voor dit webinar!

Silicon Valley is veel meer dan de thuislocatie van de machtigste bedrijven ter wereld. Wat speelt daar anno nu, wat kunnen ondernemers hier leren van de kennis van daar? Wibe Wagemans en Eva Schram werken en wonen er en zijn auteurs van ‘Het Geheim van Silicon Valley’. Donderdag 10 december zijn zij hosts van het expert-webinar van De Ondernemer.

Van onze redactie 7 december 2020

Het geheim van siliconvalley

De webinar van Donderdag 10 december is hier terug te kijken: ... maar wat zijn die geheimen van Silicon Valley dan?

Wibe Wagemans is ceo en serial entrepreneur in de Valley, werkte onder meer voor Angry Birds en is de pionier achter het wereldrecord nummer 1-hits in de App Store. Eva Schram was hoofdredacteur van Sargasso en onderzoeksjournalist bij One World, is VS-correspondent voor diverse media en heeft haar focus op techbedrijven en diversiteit.

Hun spraakmakende ‘Het Geheim van Silicon Valley’ is zoals zij het omschrijven, ‘een boek voor ondernemers, managers, creatievelingen en dromers - een boek voor mensen die vooruit willen.’ Onder meer wat er nu speelt in het epicentrum van de hedendaagse innovatie en welke rol ‘wij Nederlanders’ daarin hebben vertellen beiden in de expert-webinar. Natuurlijk is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Overigens, het boek van Wibe en Eva is hier te bestellen!