Nieuws Actueel

Week 48: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer | Foto: Tycho van Dijk 1 december 2017

Aanbevolen artikelen deondernemernl beste artikelen 1

Jumbo-baas: ik moet, ik zal, ik ga winnen

Groot interview met Frits van Eerd over zijn Jumbo, zijn 600 winkels, zijn 70.000 medewerkers en zijn lessen uit de autosport. ‘We houden maar zo’n 2 procent marge over.’

Tv-presentator met horecahart

Een eigen brasserie, drie tv-programma's en een gezin. Ondernemer Nicolette van Dam gedijt bij drukte. Hoe ze ondernemerschap, tv-werk en familie combineert, lees je in dit interview.

De businesscarrière van zakenprins Bernhard

Prins Bernhard jr. heeft een businessgeschiedenis waar je u tegen zegt. Over zijn vastgoed, circuit, internetbusiness en meer lees je in dit diepgravende artikel.

Zeldzaam interview met John de Mol

Hij praat zelden in het openbaar. Maar nu wel. John de Mol over zijn drijfveren, zijn Talpa, zijn ondernemerschap en zijn opvolging. Lees en bekijk de video hier.

Mkb-robots helpen je sneller groeien

Van de werkvloer tot de balie: de robot is bezig aan een opmars in het mkb. Maar wat kunnen robots nu eigenlijk wel en niet? En hoe gaan ze jouw bedrijf helpen? Je leest het hier.