Nieuws Actueel

Week 5: deze artikelen wil je niet missen

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer | bronnen: eventbranche.nl / ANP 2 februari 2018

Facebook 28

Srprs.me: van geintje naar scale-up met 9 miljoen omzet in verrassingsreizen

Naar het vliegveld trekken zonder je bestemming te weten. Metsrprs.meis mede-oprichter Raymond Klompsma op een missie om avontuur en spontaniteit terug te brengen in de reiswereld. Na stormachtige groei in eigen land volgt nu de rest van de wereld.

Robin van Persie schiet ook zakelijk met scherp: vermogen van 47 miljoen

Robin van Persie is terug bij Feyenoord. Geschat wordt dat de linkspoot een miljoen euro per jaar gaat verdienen. Meer dan genoeg, want met uitstekende reclamedeals in het verleden heeft Van Persie zijn schaapjes al lang en breed op het droge. Over Indonesische vitaminedrankjes, Calvé, 2014 en Turkse vergoedingen.

Zo scoort Jumbo goud met 100.000 S'FANmutsen

Jumbo zet schaatskampioen Sven Kramer in als marketingkanon rond de Olympische Spelen. In dit stuk lees je hoe het concern een miljoenenpubliek bereikt én activeert met acties zoals de 100.000 S'FANmutsen.

Like & share aan banden: dit mag wel/niet op je zakelijke Facebookpagina

Onlangs kwam naar buiten dat Facebook like en share berichten aan banden legt. Deze vorm van 'adverteren' wordt bestraft met een daling van het bereik. In dit stuk praktische adviezen en antwoord op de vraag: hoe ver mag je gaan met engagement bait op je bedrijfspagina?

Krediet binnen 1 minuut: dit zijn de veelbelovende financieringstrends

https://youtu.be/B5eXfqyHqpc

Hoewel banken nog steeds de grootste kredietverstrekkers zijn voor bedrijven, winnen alternatieve financieringsvormen snel terrein. Dit zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen op de markt volgens Peter van Meersbergen.