Nieuws Actueel

Thema Week van de Ondernemer 2022: trots op ondernemers

Het is al jaren een goede traditie in november, de Week van de Ondernemer. Met dagelijks live radio, interviews, reportages en expertblogs op onze website en in het AD, is het van 14 tot en met 18 november 'trots op ondernemers'. Juist nú.

Van onze redactie 13 november 2022

Duimen omhoog trots mensen

Afbeelding: Shutterstock.

De Week van de Ondernemer wordt al ruim 20 jaar georganiseerd om, in het algemeen, ondernemerschap te stimuleren. Met een dagelijks wisselend thema, en natuurlijk oog voor de actualiteit, krijgt de Week van dit jaar gestalte. Maandag 14 november draait het om duurzaam ondernemen, dinsdag staat de arbeidsmarkt/personeel centraal, op woensdag finance, op de donderdag digitale transformatie en vrijdag staat in het teken van groei.

Die vrijdag worden tijdens het laatste kijkradio-uur van de Week - tijdens De Ondernemer Live vanaf het Mediapark in Hilversum - bovendien de Freelancer Of The Year (FOTY) Awards 2022 uitgereikt.

VIA DEZE LINK KUN JE ALLE UITZENDINGEN VAN DE ONDERNEMER LIVE TERUGKIJKEN.

Dagelijks De Ondernemer Live

De Ondernemer Live is er de gehele Week van 11.00 tot 12.00 uur (op vrijdag tot 13.00 uur): de uitzending bekijken kan via de homepage en YouTube, luisteren kan via New Business Radio. De presentatie is wisselend in handen van Remy Gieling en Roland Tameling (op de foto hieronder). Via deze link zijn alle uitzendingen terug te kijken.

De Ondernemer Live wordt mogelijk gemaakt door onze partners ING, ASR, Visma en T-Mobile.

Remy Gieling (links) en Roland Tameling presenteren De Ondernemer Live, met dagelijks een thema-uitzending vanaf 11.00 uur vanuit de New Business Radio-studio op het Mediapark in Hilversum.

Lees ook: Dit zijn de genomineerden: wie wordt Freelancer of the Year 2022?

Wie winnen de FOTY Awards?

De Freelancer Of The Year (FOTY) Awards worden dit jaar voor de negende, opeenvolgende keer gehouden en richt zich op de beste zelfstandige ondernemers van Nederland. Iedereen die geen (vast) personeel in (loon)dienst of op de payroll heeft én voor eigen rekening en risico werkt kan voor de awards in aanmerking komen. De award-uitreiking wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door ZZP Nederland, de grootste onafhankelijke belangenbehartiger voor zzp'ers.

Bekendmaking live op radio

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het laatste live radio-uur van de Week van de Ondernemer, namelijk op vrijdag 18 november tussen 12.00 en 13.00 uur en is te volgen via de homepage van De Ondernemer, YouTube en New Business Radio.

Freelancers, jury en organisatie bijeen tijdens de bekendmaking van de genomineerden voor de FOTY Awards 2022. Foto: Charlotte Delicaat.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws