Nieuws Actueel

Wierda Bedrijfswagens is MAN-dealer van het jaar

Eveline Meijer 27 januari 2016

Wierda Bedrijfswagens MAN

Wierda Bedrijfswagens is dit jaar de ‘MAN-dealer van het Jaar’. De prijs werd bekend gemaakt tijdens een dealerbijeenkomst in Rotterdam, in het bijzijn van de directies en medewerkers van alle MAN-dealers in Nederland.

De titel MAN-dealer van het Jaar heeft Wierda Bedrijfswagens, met vestigingen in Joure en Drachten, te danken aan zeer goede verkoopresultaten, zowel bij sales als bij aftersales, en aan de hoge scores voor klanttevredenheid en –loyaliteit.

René Wierda, die de onderscheiding in ontvangst nam, is trots op de verkiezing, vertelt hij aan Ondernemend Friesland. “Een prachtige prestatie van al onze medewerkers, zowel Wierda Bedrijfswagens als WVT en Wierda Hybrid Technologies. We werken al jaren hard met z’n allen om onze klanten van een zo goed mogelijke service en prachtige producten te voorzien. Deze onderscheiding is een beloning voor alle inspanningen.”

MAN-dealer Ieder jaar worden de beste drie MAN-dealers van Nederland onderscheiden voor hun presentaties door MAN Truck & Bus. Hierbij is er niet alleen een overall-onderscheiding, maar ook zijn er prijzen voor Sales en Service.

Wierda Bedrijfswagens heeft niet voor het eerst een MAN-prijs gekregen, in 2014 werd het bedrijf al MAN Service Dealer van het jaar.