Nieuws Actueel

Word jij Uitzendondernemer van het Jaar 2016?

Nederland telt ruim 6.000 MKB-ondernemers in de uitzendbranche. ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople hebben de handen ineengeslagen om de uitzendondernemers die zich in dit segment onderscheiden door bijzondere prestaties, een nadrukkelijke visie op de markt en de ontwikkeling van hun onderneming te belonen met een nieuwe award.

De Ondernemer 21 juni 2016

Uitzenbureau branche prijs award 1065

Bij de Uitzendondernemer van het Jaar Awards is het ondernemerschap bepalend wie de winnaar wordt van de hoofdprijs van 15.000 euro. De organiserende partners ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople beogen met het beoordelen van de ondernemerskwaliteiten, en het delen van de meest waardevolle inzichten die hieruit voortkomen, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het ondernemerschap in de gehele branche.

Zeskoppige vakjuryDeelnemers aan de Uitzendondernemer van het Jaar Awards zijn MKB-uitzendondernemingen met maximaal 250 medewerkers en een maximale jaaromzet van 80 miljoen euro. Zij worden door een zeskoppige vakjury beoordeeld op harde cijfers en de visie van de ondernemer. Het gaat om de relatieve omzetgroei en de wijze waarop deze tot stand is gekomen.

Tijdens een feestelijke prijsuitreiking worden de drie best beoordeelde uitzendondernemers beloond met een award en een geldprijs: een hoofdprijs van 15.000 euro voor de winnaar, 7.500 euro als tweede prijs en 2.500 euro als derde prijs.

Aanmelden tot 4 septemberOmdat de uitverkiezing zicht richt op het stimuleren van goed en effectief ondernemerschap, stelt de jury op basis van alle inzendingen een rapportage met interessante en relevante branche-informatie op die aan alle deelnemers ter beschikking wordt gesteld. Tot 4 september kunnen uitzendondernemers zich aanmelden voor deelname. Op woensdag 19 oktober vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam.