Nieuws Actueel

YoungCapital is 'Best Managed Company'

Uitzendbureau YoungCapital is zesvoudig winnaar van de Best Managed Company-verkiezing van Deloitte. Het bedrijf scoorde hoog op de pijlers 'continue serviceverbetering' en 'optimalisatie van bedrijfsproccessen'.

De Ondernemer | Foto: ANP 3 februari 2017

Young capital 1065

Het thema van het Best Managed Companies-programma was dit jaar Security en Cyber Security. "Innoveren en jezelf blijven verbeteren zijn belangrijk om de continuïteit van je bedrijf te garanderen", vertelt Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital. "Daarbij kijken wij voortdurend naar de wensen en behoeften van onze klanten. Dat wij deze prijs voor de zesde keer in ontvangst mogen nemen, laat zien dat onze way of working werkt."

Innovatie

Het belang van technologische ontwikkeling binnen YoungCapital blijkt bijvoorbeeld uit het door henzelf ontwikkelde backofficesysteem EPIC dat wordt gebruikt voor verloning, planning en facturatie. "Dit is een grote stap voor de wendbaarheid van onze organisatie”, zegt Kooistra. “Onze dienstverlening is niet standaard, dus waarom zouden wij genoegen nemen met standaardsystemen? Wij willen snel kunnen schakelen op basis van nieuwe inzichten. Een systeem als EPIC maakt het mogelijk om onze eigen data beter, slimmer en sneller in te zetten.”

Deloitte

Het Best Managed Companies-programma van Deloitte richt zich op het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De focus ligt op strategie, de mate van innovatie, de bedrijfsvoering en de financiële resultaten.

Gerelateerde artikelen:

Bedrijven besteden ICT-beveiliging grotendeels uit