Aangeboden door doppio

Branded Content Branded Content

Is het een scooter? Een fiets? Dít is een doppio, een e-bike!

‘Heb je genoten?’, is de eerste vraag die ik altijd stel na een proefrit. Genieten, plezier hebben in het rijden, dat is voor mij, buiten dat het technisch goed in elkaar moet zitten, het allerbelangrijkst.” Aan het woord is Peter Eiselin, fietsfreak en ondernemer achter doppio, de allereerste e-bike twoseater. Een succes.

Van onze redactie 10 mei 2020

Doppio ebike petereiselin2

Eiselin realiseerde doppio van a tot z: het model, design, techniek en onder meer ook het juiste merkgevoel, het komt allemaal uit zijn creatieve brein. Het moest vooral niet de zoveelste e-bike worden. ,,Qua look is de twoseater precies geworden zoals ik in gedachten had. Met een voor de klant uitgebreide keus aan accessoires, zodat de look van doppio passend te maken is naar de eigen smaak.”

,,E-bikes hadden ooit een enorm grijs imago, de link met senioren. De doppio is een e-bike met heel eigen signatuur. Je komt met een twoseater ook in een nieuwe doelgroep terecht. Jongeren waarvan ouders niet willen dat ze op een scooter stappen, ondernemers die meer willen dan een standaard e-bike, het is heel breed allemaal.” Volgens Peter blijkt uit de nog altijd groeiende e-bike markt en uit onder meer een onderzoek van de Fietsersbond, dat de animo voor duurzame mobiliteit op twee wielen sterk blijft toenemen. ,,Want: geen opstoppingen, geen parkeerproblemen, je mag tot wel 25 kilometer gewoon op het fietspad en een helm hoeft niet.” En niet in de laatste plaats, doppio is betaalbaar én heeft interessante lease-opties.

Private lease bijvoorbeeld. Peter Eiselin: ,,Ook daarin willen we onderscheidend zijn. Een doppio kun je leasen voor een vast bedrag voor 24 of zelfs 12 maanden. Onderhoud en service, eventueel ook aan huis, mogelijke schade en zelfs reparatie zit in het pakket. Ons serviceteam levert elke doppio thuis af. “

PRIVATE LEASE

DOPPIO CLASSICO standaard accu (672 Wh)

Nieuwprijs € 2.499 incl. btw

€112 per maand incl. btw (looptijd 24 maanden)

€120 per maand incl. btw (looptijd 12 maanden)

DOPPIO CLASSICO premium accu (840 Wh)

Nieuwprijs € 2.799 incl. btw

€123 per maand incl. btw (looptijd 24 maanden)

€135 per maand incl. btw (looptijd 12 maanden)

Zoals Peter vertelt, doppio is fun maar ook: er is oog voor kwaliteit. ,,Zitcomfort op onze twoseater, enorm belangrijk. Onze buddyseats, de zadels, worden in Nederland gemaakt, handmatig door een ervaren zadelmaker. doppio is de enige met een uitneembare batterij van 840 wattuur, voor een e-bike een supersterke. En over kwaliteit en veiligheid gesproken, doppio heeft hydraulische schijfremmen.”

doppio is gestart in Amsterdam met een pop-up store, eenvoudigweg omdat Peter er vandaan komt. Hij denkt al na over uitbreiding, maar wil vooral zijn service persoonlijk en behapbaar houden, beloftes nakomen. ,,We willen immers de Coolblue van de e-bikes worden. Ik ken Amsterdam, zie de doelgroep en de potentie. We hebben ook veel klanten buiten Amsterdam, tot en met Geleen aan toe. We zijn dan wel eerlijk door te stellen dat service en pechhulp wat langer kan duren. Binnen Amsterdam en omstreken kan het vaak al dezelfde dag of uiterlijk binnen een paar dagen."

doppio: gratis zelf uitproberen

Snel en zonder opstoppingen en parkeerproblemen van a naar b reizen? Vraag een proefrit aan en ervaar zelf de voordelen van de doppio e-bike.

doppio heeft een pop-up store aan de Ferdinand Bolstraat 65 in Amsterdam en een testcentrum aan de Amsterdamseweg 514 in Amstelveen.

tracking pixel