Aangeboden door TMC Project

Branded Content Branded Content

TMC Project maakt werken (en ontspannen) leuker

Wie deze zomer een paar dagen in Zeeland doorbrengt in een hotel of vakantiewoning heeft de kans de nacht door te brengen op een boxspring van TMC Project. Sterker nog, de hele inrichting kan door TMC verzorgd zijn. Het Zeeuwse familiebedrijf uit Goes is op het gebied van inrichting een begrip in Zeeland voor kantoren, scholen, zorginstellingen, hotels en recreatiewoningen.

Van onze redactie 25 maart 2020

Hotel Mondragon project uitgevoerd door TMC Project 76

In de afgelopen 20 jaar is de rol van de projectmanagers bij de inrichting van een kantoor of vakantiewoning steeds belangrijker geworden. Afhankelijk van het type organisatie en wensen wordt er door TMC Project een compleet plan gemaakt. Daarin worden producten zoals harde en zachte vloeren, vlamvertragende gordijnen, binnen- en buitenzonwering en projectmeubilair verwerkt. TMC Project kan met recht een totaal projectinrichter genoemd worden, met als toegevoegde waarde: een vaste contactpersoon per project en vakmensen in dienst. Dat laatste werpt zijn vruchten af, zegt Jacor Giljam. Hij is projectmanager bij TMC Project. ,,We voeren de werkzaamheden uit met eigen mensen. Dat begint op kantoor en in de showroom en gaat verder bij de klant met onze stoffeerders, gordijnenmonteurs, meubelbezorgers en parketeurs. We zenden samen dezelfde boodschap uit en richten ons op kwaliteit.”

''We voeren de werkzaamheden uit met eigen mensen''

Jacor Giljam, projectleider TMC Project

Sectoren

TMC Project is in verschillende sectoren actief: office, zorg, onderwijs en recreatie. Jacor: ,,We werken binnen deze vier sectoren voor diverse opdrachtgevers, zoals architecten en aannemers. Maar we werken ook rechtstreeks voor de eindklant. Dat kan een hotel in Domburg zijn, maar ook een zorginstelling voor ouderen in Goes.”

Per sector wordt een breed pakket producten en diensten aangeboden. Voor office zijn er diverse merken op het gebied van kantoormeubilair en zijn er specifieke producten die aansluiten bij de wensen en eisen. Denk hierbij aan normeringen, akoestiek en ergonomische eisen voor kantoorruimtes.

De zorgsector stelt strenge en specifieke eisen aan de inrichting. Materialen moeten antibacterieel en hygiënisch zijn en de vloeren moeten een hoge antislipwaarde hebben. De vloeren en materialen worden gecombineerd met de wooncollecties van TMC Wonen voor de optimale combinatie tussen sfeer, gebruiksgemak en duurzaamheid bij intensief gebruik.

Onderhoudsvriendelijk

In de onderwijs sector worden de vloeren in gangen, aula’s en lokalen intensief gebruikt. Hier gaat het om producten die slijtvast, sterk en onderhoudsvriendelijk zijn. Handig: De vakmensen die TMC Project in dienst heeft maken het mogelijk om ook tijdens schoolvakanties projecten te voltooien.

Van intensief gebruik is ook sprake bij de interieurs van hotels en vakantiewoningen. De materialen vragen om een hoge slijtvastheid van de vloeren. Duurzaamheid speelt hier ook een belangrijke rol: is de investering rendabel? Wat is de verwachte levensduur van de producten? Bovendien: hoe zijn de ruimte en het interieur zo eenvoudig mogelijk schoon te maken en te houden? Met deze aanpak heeft TMC Project in de afgelopen jaren diverse projecten in Zeeland afgeleverd, zoals Resort Land & Zee, hotel Mondragon en hotel Bosch & Zee.

Bijzonder, in met name de sector recreatie, is de ontwikkeling van de eigen boxspringlijn van TMC: een private label waarmee het bedrijf zich optimaal kan profileren bij eigenaren van hotels en recreatiewoningen. Een goede prijs/kwaliteitverhouding, snel leverbaar en vooral heel veel tevreden hotelgasten zorgen ervoor dat de boxspringlijn een succes is.

''We profiteren als lokaal familiebedrijf van een effect dat nog steeds van kracht is bij Zeeuwen: gunning''

Jacor Giljam, projectmanager TMC Project

Ondernemen in het Zeeuwse

TMC Project weet wat er speelt en verzorgt projecten in Zeeland en daarbuiten. Jacor: ,,Het ordervolume mag dan in Zeeland misschien niet zo groot zijn als in andere regio’s, we profiteren als lokaal familiebedrijf van een effect dat nog steeds van kracht is bij Zeeuwen: gunning. Dat leidt tot lange relaties met opdrachtgevers voor wie we steeds vaker turn key werk leveren. We krijgen bijna letterlijk de sleutel van het pand en zorgen voor alles.”

Een mooie portefeuille en nieuw werk in zicht. Veel kan Jacor er nog niet over zeggen, maar er komen grote nieuwe opdrachten aan in Zeeland. ,,Het gaat om recreatiewoningen. En dit keer gaan we nog een stapje verder dan we tot nu toe deden. We leveren naast het meubilair ook het witgoed, de televisies, het bestek, de borden en de pannen. We worden met recht een one stop shop.”

Kijk hier voor meer informatie over TMC Project.