Nieuws Coronavirus

Albert Heijn opent afhaalpunten in ziekenhuizen

Supermarktconcern Albert Heijn opent vanaf vandaag vijf afhaalpunten in ziekenhuizen verspreid over de Randstad. Daar kunnen zorgmedewerkers terecht om hun boodschappen op te halen.

ANP / Lennard van Otterloo | Foto: ANP 6 april 2020

Ah Albert Heijn openingstijden Pasen 2020

Veel extra personeel voor Albert Heijn in deze coronacrisis. Foto: ANP

,,Op deze manier willen we de zorgmedewerkers ontlasten. Zij kunnen hun boodschappen bestellen en afhalen op het werk", zegt AH-topvrouw Marit van Egmond tegen De Financiële Telegraaf. ,,Het gaat om het VU Medisch Centrum en het AMC in Amsterdam, Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht."

''Jongeren die enkele uren per week werken, draaien nu extra uren, datzelfde geldt voor tijdelijke krachten en oud-werknemers melden zich massaal''

Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn

Duizenden extra mensen aangenomen

De topvrouw zegt verder tegen de krant dat de supermarktketen de afgelopen weken duizenden extra mensen heeft aangenomen voor de bevoorrading van de winkels. ,,Jongeren die enkele uren per week werken, draaien nu extra uren, datzelfde geldt voor tijdelijke krachten en oud-werknemers melden zich massaal. Ook voor onze bezorgdiensten hebben we extra mensen aangetrokken."

Lees ook: Buurtwinkels zijn blij: al meer dan een week elke dag een kerstomzet

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.