Video Coronavirus

Sporters voor Ondernemers - De uitdagingen van Herre Zonderland in crisistijd

Tijdens deze coronacrisis een nieuwe videoserie, Sporters voor Ondernemers. Dagelijks een video van SportsSpeakers en De Ondernemer met een - voormalig - topsporter in de hoofdrol, gericht op ondernemers. Over kansen tijdens crisistijd. Na hockeycoach Marc Lammers, voetballer Jan van Halst, bergbeklimmer Wilco van Rooijen, schaatskampioenen Erben Wennemars en Mark Tuitert en judoka Edith Bos, ditmaal turner Herre Zonderland.

In samenwerking met SportSpeakers 26 maart 2020

Herre Zonderland sporter ondernemers video

Foto: eigen collectie Herre Zonderland

Ook oud-turner en broer van Epke, Herre Zonderland, zit tot 1 juni noodgedwongen thuis vanwege de coronacrisismaatregelen. Dat is een flinke domper, maar het biedt volgens de Fries ook kansen. Er is nu tijd om dingen te doen die normaal blijven liggen. ,,Het is goed om deze periode te gebruiken om je batterij weer op te laden. Duurzaam herstellen.''

Nieuwe uitdagingen door corona

Dat doet Zonderland door goed te slapen, gezond te eten, sporten en bewegen. ,,Dat weten we allemaal wel, maar het ook doen is nog vaak een uitdaging.'' Een uitdaging die de voormalig topsporter graag aangaat. Maar Zonderland heeft ook een vraag aan jullie, de door de coronacrisis getroffen ondernemers.

Hoe gaan jullie deze nieuwe uitdagingen de komende maanden aan? Je ziet en hoort er alles over in de video hieronder, een samenwerking tussen SportsSpeakers en De Ondernemer.