Nieuws Coronavirus

Startup Newsroomie.com profiteert van vraag bedrijven naar videoplatform

Newsroomie.com, een platform voor content makers en merken, ondersteunt sinds kort interactieve livevideo’s. De introductie ervan valt samen met het annuleren van veel evenementen en bijeenkomsten vanwege de uitbraak van het coronavirus. Uiteenlopende organisaties hebben zich afgelopen weken gemeld bij de startup om een eigen platform op te starten.

Van onze redactie 6 april 2020

De uitbraak van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat bijna alle evenementen en bijeenkomsten in Nederland uitgesteld of geannuleerd zijn. Sindsdien is men hard op zoek naar alternatieven om hun doelgroep online te blijven bereiken. Bij newsroomie.com stroomden afgelopen weken de aanvragen van evenementenorganisatoren, sportclubs, verenigingen, onderwijsinstellingen, corporate-organisaties, uitgevers en zakelijke dienstverleners binnen.

''Bijkomend voordeel is dat organisaties straks meer weten over hun volgers dan John de Mol weet over zijn kijkers''

Rick Langedijk, ceo en medeoprichter Newsroomie.com

Van de nood een deugd

Rick Langedijk, ceo en medeoprichter van Newsroomie.com: ,,Waar we recent vooral in touw waren voor mediaorganisaties, krijgen we nu aanvragen van verschillende organisaties. We zien bedrijven creatief worden en van de nood een deugd maken door een eigen online platform te starten, zodat ze hun medewerkers, studenten, leden, klanten of fans kunnen blijven bereiken en betrokken kunnen houden met video’s, artikelen, podcasts en andere content.''

,,Bijkomend voordeel is dat organisaties straks meer weten over hun volgers dan John de Mol weet over zijn kijkers, zodat ze hun doelgroep in de toekomst ook persoonlijk en gericht kunnen blijven benaderen. Laten we hopen dat dit helpt om ons land straks sterker en toekomstbestendig uit deze crisis te helpen'', aldus Langedijk.

Lees ook: Sprints & Sneakers doet Growth Hacking: juist in deze tijden de manier om het verschil te maken

Dit doet Newsroomie.com

Newsroomie.com is een Nederlandse startup en ontwikkelaar van de gelijknamige app. Met Newsroomie kunnen contentmakers en merken content en marketing gericht onder de aandacht brengen van hun doelgroep. Dat kan via verschillende kanalen: web, app, e-mail, mobiele berichten en sociale media en volledig in de stijl van het merk.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.