Nieuws Coronavirus

De oprichters van SUGO helpen andere horeca-ondernemers met pizza to go-service

Ondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen, de eigenaars van pizzazaak SUGO, vonden dat ze andere horeca-ondernemers moesten helpen tijdens deze coronacrisis. Daarom komen ze nu met een pizza to go, waardoor horeca-ondernemers die even wat minder verkopen kunnen profiteren van het concept van SUGO.

Van onze redactie 23 september 2020

Sugo pizza to go vierkant

De vierkante, gesneden pizza's van SUGO. Foto: SUGO

SUGO is bekend van hun pizza al taglio, oftewel vierkante, gesneden pizza's. Klanten kunnen een stuk van zo'n pizza bestellen die dan speciaal voor hen afgeknipt of gesneden wordt. Het concept was toen SUGO opgericht werd in 2014 nog redelijk nieuw in Nederland, inmiddels heeft SUGO vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

SUGO to go & delivery

Nu hebben de twee oprichters van SUGO bedacht dat ze met hun concept ook andere horeca-ondernemers kunnen helpen. Dit doen ze door pizzabodems vers aan andere ondernemers te leveren, die alleen de toppings nog toe hoeven te voegen. Vervolgens kan die ondernemer de pizzastukken zelf weer verkopen en bezorgen onder de naam SUGO to go & delivery. Dit kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn als je verkoop door de coronacrisis tijdelijk wat lager lag en je daardoor een deel van de keuken niet gebruikt.

Foto onder: SUGO-eigenaars Hugo Kruijssen en Herman Hell.

Lees ook: Eigenaar strandpaviljoen gooit zijn zaak vanwege corona op slot: 'Ik trek het niet meer'

Marco Bunk, woordvoerder van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) in Rotterdam, is de eerste ondernemer die het concept ten uitvoer brengt. Op dinsdag opende hij de allereerste SUGO to go & delivery van Nederland aan het Prins Alexanderplein in Rotterdam. De ondernemers achter SUGO zeggen dat dit slechts het begin is: ze zijn klaar om uit te rollen naar andere steden.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.