Nieuws Evenementen

Hooghoudt sponsor Noorderslag: ‘Wij ondernemers helpen elkaar tijdens de crisis’

De Groningse familiedistilleerderij Hooghoudt zet de samenwerking met het jaarlijkse muziekevenement Eurosonic Noorderslag (ESNS), ondanks corona, voort. Hoewel de keuze het hele programma online af te werken, koos Hooghoudt er bewust voor met ESNS te blijven samenwerken. Hiermee wil Hooghoudt aantonen dat zij trots zijn op hun eigen stad en de verbindende initiatieven die door Groningers in het leven worden geroepen.

Redactie 15 januari 2021

Schermen Grote Markt ESNS21 Niels Knelis 0012 DSC 1706

De Groningse trots slaat handen ineen met het muziekevenement van het Noorden. Foto: ANP

Het muziekfestival - met conferentieprogramma - dat zich inzet voor de circulatie van Europese muziek door heel Europa, vindt dit jaar voor het eerst wegens de maatregelen volledig online plaats. Ondanks het aangepaste programma slaat De Groningse trots de handen ineen met het muziekevenement van het Noorden.

"Voor ons was het een no-brainer om ESNS te blijven steunen. Zeker in een tijd waar de muziekindustrie en het evenementenbranche twee van de meest hard getroffen sectoren zijn"

Arno Donkersloot, directeur van de Groningse distilleerderij Hooghoudt

‘Help de Horeca’ en ‘Nacht van de Groninger Horeca’

De samenwerking is één van meerdere samenwerkingen waar Hooghoudt zich voor heeft ingezet om lokale ondernemers en initiatieven te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Eerder werkte de borrelbrouwer actief samen met het initiatief ‘Help de Horeca’ en sponsorde ze ‘Nacht van de Groninger Horeca’ dat zich hard maakte voor Groningse horecaondernemers.

Arno Donkersloot, algemeen directeur Hooghoudt: ,,Bewonderenswaardig hoe een iconisch muziekevenement als ESNS binnen korte tijd zich heeft getransformeerd naar een compleet online platform. Voor ons was het een no-brainer om ESNS te blijven steunen. Zeker in een tijd waar de muziekindustrie en het evenementenbranche, twee van de meest hard getroffen sectoren zijn. Wij Groningse ondernemingen moeten elkaar blijven helpen tijdens de crisis.”

Lees ook: Zo transformeer je succesvol een evenementenbedrijf tot hybride platform

Werkverkeer met Arno Donkersloot

Eerder was Arno Donkersloot te gast in een aflevering van Werkverkeer. In zijn aflevering van Werkverkeer vertelt hij concreet hóe hij werelddominantie wil aanpakken met de Groningse familiedistilleerderij. Bekijk hieronder nog een keer de aflevering van Werkverkeer over Hooghoudt.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.