Nieuws Evenementen

Van Paul Polman tot Kelly Weekers: Upstream Festival 2021

Van 20 tot en met 24 september vindt Upstream plaats in The Stadshaven Brouwerij in Rotterdam. De brouwerij, gelegen in het Rotterdam Makers District, transformeert vijf dagen lang tot de plek waar startup en scale-up oprichters, investeerders, studenten, beleidsmakers en gedurfde corporates samenkomen om een ​​positieve impact te maken in de wereld.

Van onze redactie 2 september 2021

Kelly weekers upstream festival

Het snelgroeiende netwerk van Upstream biedt toegang tot een internationaal ecosysteem van talent, financiering, markten en exposure-mogelijkheden. Changemakers met verschillende achtergronden en industrieën komen samen om de innovatiecapaciteit van de regio Rotterdam te vergroten en haar positie als een snel evoluerende technische omgeving voor bedrijven om nationaal en internationaal te laten groeien.

Upstream Festival biedt een indrukwekkende lijst aan sprekers, waaronder Paul Polman. ,,De enige manier waarop we deze crises kunnen oplossen en onze planeet kunnen genezen, is als we samenkomen in een geest van radicale samenwerking – of wat ik een Net Positieve visie noem. We hebben bedrijfsleven, overheden, NGO’s , het maatschappelijk middenveld en vooral de jongere generaties nodig, stelt hij.

Kelly Weekers deelt haar lessen over hoe je een succesvolle groei-ondernemer kunt worden tijdens de dagelijkse Upstream Festival-talkshow op de vrijdag. ,,Om een ​​succesvolle ondernemer te zijn, is mindset essentieel. De groeireis is niets meer dan obstakelbeheer. Ups en downs, meningen van anderen, het is de naam van het spel. Als je je kunt focussen op je eigen visie en strategie, volgen de resultaten vanzelf.”

Burgemeester Ahmed Aboutaleb opent op de maandag het evenement, waarna alle dagen eigen thema's kennen: dinsdag Talentendag, woensdag Kapitaaldag, donderdag Marktdag, vrijdag Groeidag.

Word offline of online lid van Upstream en krijg toegang tot allerlei workshops, evenementen en sessies. Aanmelden, en wie meer informatie wil, dat kan via deze link.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws