Nieuws Horeca

Ondanks corona opent Postillion Hotels nieuw hotel in Den Haag

Ondanks de aanhoudende coronacrisis breidt Postillion Hotels uit naar Den Haag. Op 15 maart opent een Meeting Centre van 2000 vierkante meter in HSK Offices, naast treinstation Holland Spoor. Postillion ziet weer kansen ,,om de internationale zakenreiziger optimaal te bedienen".

Jeroen Mirck 5 maart 2021

Postillion HS hotel Den Haag

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels: "Trots om in deze moeilijke tijd een nieuw hotel te openen." Foto: Postillion

In januari 2022 gaat het volledige Convention Centre van ruim 6500 vierkante meter met een congrescapaciteit van 1400 personen plenair open. Postillion heeft de intentie om in de laatste fase hotelkamers toe te voegen aan de vestiging.

'Blijven investeren in uitdagende tijden'

Postillion kiest er bewust voor om te blijven investeren in deze uitdagende tijd. Ondanks de impact die de coronacrisis heeft op de MICE-industrie (Meetings, Incentives, Conventions & Exhibitions, red.), kijkt Postillion positief naar de toekomst. Met de vestiging in Den Haag zijn er nu vestigingen in de vier grote Nederlandse steden en versterkt Postillion zijn positie op de internationale congresmarkt. Bovendien draagt de keten op deze manier bij aan de lokale economie.

"Wij geloven sterk in herstel van de meeting-industrie en blijven hard werken aan onze internationale groeiambities"

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels

'Den Haag stond al tijden op onze wishlist'

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels: ,,Wij zijn ontzettend blij en trots dat wij in deze moeilijke tijd de komst van zo'n mooie nieuwe vestiging kunnen aankondigen. Den Haag profileert zich als de bestemming voor (inter)nationale meetings en congressen en staat al geruime tijd hoog op onze wishlist. Een langgekoesterde wens gaat in vervulling. Wij geloven sterk in het herstel van de MICE-industrie en blijven dan ook hard werken aan onze internationale groeiambities."

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.