Nieuws Maatregelen

Dringend beroep ONL op premier Rutte: Nationaal Herstelplan voor ondernemers

ONL voor Ondernemers doet een dringend beroep op demissionair premier Rutte om ondernemers zo snel mogelijk houvast te bieden. ONL-voorman Hans Biesheuvel heeft een brief gestuurd naar de VVD-leider waarin hij oproept met een Nationaal Herstelplan te komen. 'Dit kan niet wachten totdat de volledige formatie van een nieuw kabinet is afgerond'.

Van onze redactie 31 maart 2021

Hans biesheuvel onl hofvijver den haag

,,Van veel ondernemers horen we dat ze bang zijn dat dit een lange formatie wordt en dat er maar geen duidelijkheid komt over het herstelplan en de toekomst van het steunpakket", stelt ONL-voorzitter Hans Biesheuvel.

,,Steeds meer ondernemers verliezen het vertrouwen in de corona- aanpak van het kabinet. Wij merken aan alle kanten dat de stemming onder ondernemers verslechtert. Het geld én geduld zijn bij velen op", stelt ONL-voorzitter Biesheuvel. ,,Steeds meer ondernemers twijfelen of ze hun bedrijf willen voortzetten of niet" .
Dit is de brief die ONL aan demissionair premier Rutte verstuurde.

Lees ook: Hans Biesheuvel (ONL): 'Belastingschuld ondernemers twee jaar renteloos bevriezen'

'Helderheid over alles wat met COVID-19 samenhangt'

,,Van veel ondernemers horen we dat ze bang zijn dat dit een lange formatie wordt en dat er maar geen duidelijkheid komt over het herstelplan en de toekomst van het steunpakket."

Voor Ondernemend Nederland is het noodzakelijk dat op zo kort mogelijk termijn helderheid wordt verschaft over alles wat met COVID-19 samenhangt. ,,Alleen deze snelle duidelijkheid biedt ondernemers de nu zo noodzakelijke houvast."

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws