Nieuws Maatregelen

Na Rutte en Kuipers: live radio met eerste reacties persconferentie

Direct na elke corona-persconferentie hoor je live op New Business Radio de eerste reacties van onder meer ondernemers en brancheorganisaties in 'Na Rutte en Kuipers'. Dinsdag 15 februari begint de aftertalk om 20.00 uur, te beluisteren via deze website en New Business Radio.

Van onze redactie 14 februari 2022

Laatste update: 15 februari 2022 09:09

Radio studio robert van den ham ron lemmens

Live vanuit de New Business Radio-studio op het Mediapark in Hilversum: Na Rutte en Kuipers met Ron Lemmens (rechts) en Robert van den Ham.

Live vanaf 20.00 uur: 'Na Rutte en Kuipers', de aftertalk van de persconferentie

Blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws!

Deze week verschijnt dagelijks een speciale De Ondernemer-nieuwsbrief met het dan laatste nieuws over onder meer de coronamaatregelen. Deze nieuwsbrief wordt bovendien voorgelezen door een virtuele stem. Aanmelden kan hier: www.deondernemer.nl/nieuwsbrief.

Lees ook: Liveblog persconferentie Kuipers: versoepelingen in drie stappen

Het wordt de eerste corona-persconferentie zónder premier Rutte. Hij heeft verplichtingen in de Eerste Kamer en zei eerder al dat hij 'wil normaliseren' omdat de coronakwestie er zo langzamerhand één van velen wordt in Den Haag. En daar hoort één minister bij, want stelde Rutte, ‘met zijn tweeën is wat zwaar aangezet’. Hoe dat dan op het grote publiek over komt duiden consumentenpsycholoog Patrick Wessels en ADR-hoofdredacteur Paul van den Bosch, net als de nieuwe Kuipers-werkwijze achter het coronabeleid.

Persconferentie: welke versoepelingen?

Hoe goed, logisch of juist niet, zijn de versoepelingen die minister Kuipers namens het kabinet aankondigt? Hans Biesheuvel, voorzitter van ONL voor ondernemers, reageert. Alle aandacht ook voor juist de horeca-en evenementenbranche in deze uitzending, met horeca-ondernemers Won Yip en Eelko Anceaux, en Anna-Maria Giannattasio van Puur Events.

(later meer over de gasten in het radioprogramma)

'Na Rutte en Kuipers' is een co-productie van De Ondernemer en New Business Radio. De uitzending is na afloop ook terug te luisteren via de bekende podcastkanalen, New Business Radio en deze website.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws