Nieuws Maatregelen

'Na Rutte en Kuipers': luister naar dé aftertalk van de persconferentie

Iedere ondernemer kijkt reikhalzend uit naar de persconferentie van premier Rutte en de nieuwe minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Ernst Kuipers. Dat er versoepelingen gaan komen van de coronamaatregelen is al traditioneel uitgelekt. Maar welke precies? En blijft de horeca echt dicht? In 'Na Rutte en Kuipers' praten we vanavond over de maatregelen met boeiende gasten.

Van onze redactie 14 januari 2022

De druk in de samenleving tot openen neemt alleen maar toe. Gaan we ook echt open? Vanavond gaan De Ondernemer en New Business Radio in een co-productie de coronapersconferentie van Rutte en Kuipers live volgen. Niet alleen via onze website, maar ook vanuit de studio in Hilversum. Vanaf 19.00 luisteren we naar de bewindslieden, van 19.30 tot 22.00 uur gaan we in gesprek met ondernemers, brancheorganisaties en andere experts uit het bedrijfsleven om de nieuwe maatregelen te duiden en de persconferentie na te beschouwen.

Lockdown: eerste reacties op de versoepelingen

Met straks o.a. ondernemers Won Yip, Niel van Hoff (Tribe), Ed Bindels (Amac / Liemès), Harry Tabor (Primera), Kees Hunink (PONG), Vincent de Kok (GMS Group) en Hubert de Leeuw (Audax), retaildeskundige Fred Rutgers en vanuit de brancheorganisaties Jacco Vonhof, Jan Meerman, Gonny Eussen, Han de Hair, Cristel van de Ven en Hans Biesheuvel.

Robert Denneman verzorgt de nieuwsupdates, de presentatie is in handen van Ron Lemmens (New Business Radio) en Robert van den Ham (De Ondernemer).

VOLG HIER OOK ONZE LIVEBLOG: Persconferentie Rutte-Kuipers 25 januari: wat houden de versoepelingen precies in?

'Na Rutte en Kuipers' is beluisteren en te bekijken via deze website, New Business Radio en YouTube.

De uitzending is na afloop ook terug te luisteren via dezelfde kanalen, alle interviews zijn dit weekend ook afzonderlijk nog terug te luisteren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws