Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten tijdens Pasen 2022

Welke supermarkten zijn geopend op eerste paasdag zondag 17 april en tweede paasdag maandag 18 april? In dit overzicht van de openingstijden van supermarkten hebben we ze op een rijtje gezet, zodat je precies weet wanneer je dat ene doosje (chocolade)eieren nog even kunt halen.

HIER VIND JE DE OPENIINGSTIJDEN VAN PASEN 2023: KLIK OP 'DEZE LINK'.

Van onze redactie 10 april 2022

Pasen boodschappen

VROLIJK PASEN! Afbeeldingen: Shutterstock.

NU JE ER TOCH BENT...

... vind je het interessant en leuk om meer te lezen over supermarkten, andere winkels en andere bedrijven? Over ondernemers? Meld je dan nu aan voor onze lunch-nieuwsbrief via deze link.

Lees ook: Pasen 2022: overuren voor Brabantse chocoladefabriek Albèrt

Openingstijden Albert Heijn, XL en AH to go tijdens Pasen 2022

Albert Heijn voert met Pasen geen rigoreuze wijzigingen door. De meeste van de 895 AH-supers houden zich op Goede Vrijdag (15 april) en eerste en tweede paasdag (17/18 april) gewoon aan de reguliere openingstijden. Kijk voor de actuele openingstijden per winkel op ah.nl/winkels.

Openingstijden Jumbo tijdens Pasen 2022

Alle supers van Jumbo zijn op Goede Vrijdag (15 april) geopend. Op de beide paasdagen zijn de openings- en sluitingstijden wisselend: of van 9.00 tot 18.00 uur of van 10.00 tot 21.00 uur. Open zijn de filialen dus sowieso, op Jumbo.com staan alle actuele openingstijden vermeld.

Openingstijden PLUS tijdens Pasen 2022

Alle winkels van PLUS zijn op Goede Vrijdag open. Voor de openingstijden op eerste en tweede paasdag verwijst PLUS door naar plus.nl/supermarkten. PLUS is een coöperatie van zelfstandige supermartkondernemers, daardoor kunnen de openingstijden per filiaal verschillen.

Openingstijden Aldi tijdens Pasen 2022

De Duitse supermarktketen Aldi heeft zo'n 500 filialen op Nederlandse bodem. Op eerste paasdag zijn de filialen van 10.00 tot 18.00 uur, en op tweede paasdag van 10.00 tot 20.00 uur geopend.

Openingstijden Dirk van den Broek en DekaMarkt tijdens Pasen 2022

Met Pasen verschillen de openingstijden per filiaal: bij de 123 vestigingen van Dirk van den Broek en bij de 99 DekaMarkten. Daarom: voor het complete overzicht verwijst de supermarktketen bezoekers naar de websites dirk.nl/winkels en dekamarkt.nl/winkels.

Openingstijden Lidl tijdens Pasen 2022

De openingstijden van alle Lidl-winkels op Goede Vrijdag zoals gebruikelijk op elke reguliere vrijdag. De meeste openen zondag eerste paasdag van 10.00 tot 18.00 uur en op de maandag tweede paasdag van 10.00 tot 20.00 uur. Voor uitzonderingen, kijk op het overzicht op lidl.nl.

Openingstijden SPAR tijdens Pasen 2022

Bij de ruim 240 zelfstandige Spar-winkels mogen de ondernemers/franchisers zelf hun openingstijden bepalen. Dat geldt overigens ook voor de Attent-winkels, onderdeel van Spar. De Spar City's zijn beide dagen van 10.00 tot 20.00 uur geopend, voor de supermarkten adviseren we je via Spar.nl de openingstijden van de super in jouw buurt te checken

Openingstijden Coop tijdens Pasen 2022

Er is niet één lijn te ontdekken bij de Coop-filialen, ruim driehonderd winkels in Nederland: de openingstijden lopen beide dagen uiteen. Of open om 10.00 of om 12.00 uur. Daarom: overzicht vind je via deze link: coop.nl/supermarkt.

Openingstijden Odin tijdens Pasen 2022

Odin is een biologische supermarkt en maakt deel uit van een biologische voedselcoöperatie, met duizenden leden door het hele land. De leden zijn mede-eigenaar van het bedrijf, en bepalen mede het beleid. Op beide paasdagen zijn de winkels van Odin gesloten.

Openingstijden Ekoplaza tijdens Pasen 2022

De inmiddels 85 biologische supermarkten van Ekoplaza zijn nagenoeg allemaal open op beide paasdagen van 12.00 tot 19.00 uur. Een enkel filiaal houdt beide dagen de deuren gesloten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws