Nieuws Bedrijfsoverdracht

Atilay Uslu (Corendon) on stage bij Marktlink Connect

Dinsdag 5 november gaan Atilay Uslu (Corendon), Paul Vermaat (Vermaat Groep) en Marcel Boekhoorn (Hema) on stage om uitvoerig te vertellen over het verkopen van een bedrijf.

Van onze redactie 30 september 2019

Atilay Uslu Corendon

'Atilay Uslu, topman van Corendon, probeert na de online vliegmarkt nu ook de hotellerie te veroveren', schreven we begin april als begeleidende tekst op deze website, na onze wekelijkse radioshow op New Business Radio. ,,Mijn streven is 30.000 bedden over vijf jaar, maar wie weet, het kan ook in drie jaar gebeuren”, hoorden we hem zeggen, een uitspraak die veel andere media haalde en met de wetenschap die we nu hebben in een ander daglicht is komen te staan. Immers, Uslu verkoopt de meerderheid van de aandelen van Corendon aan de investeringsmaatschappij achter onder meer Sunweb.

In diezelfde radioshow: “Groeiplannen? Voor nu zeg ik: we gaan in elk geval geen regionale luchthavens kopen. En ook hotels niet, door het moeilijk kunnen vinden van voldoende personeel." Ook over luchthaven-in-aanbouw Lelystad was Uslu duidelijk. 'Een soap'

Waarom ook niet: terugluisteren naar deze podcast voor de overname, met de kennis ván de overname geeft nog interessantere inzichten. Luister mee naar Atilay Uslu, topman van Corendon, in de podcast onderaan.

Bij het kennisevenement over bedrijfsoverdracht - dinsdag 5 november in Rhenen - kun je hem ook persoonlijk er alles over horen en zien vertellen. Klik hier voor alle informatie en aanmelden: Marktlink Connect.