Nieuws Bedrijfsoverdracht

Failliet bedrijf Tom Coronel (Create2Fit) overgenomen door PlatteTV

Per direct draagt Create2Fit, het webwinkelbedrijf van Marc Koster en Tom Coronel, hun onderneming over aan PlatteTV. Dat meldt New Retail Company, het moederbedrijf van PlatteTV.

Redactie De Ondernemer | Foto: Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal 31 januari 2019

Tom coronel

Het webwinkelbedrijf van oud-coureur Tom Coronel werd begin deze maand failliet verklaard. Create2Fit leed naar verluidt al jaren verlies. Onder het bedrijf vallen verschillende webshops als plasmadiscounter.nl, sneeuwkettingen.com, barbequeshop.nl en koffiediscounter.nl. In totaal gaat het om twaalf webwinkels en een fysieke winkel in Naarden.

Open

De verwachting van PlatteTV is dat zowel de fysieke winkel in Naarden als de webshops in februari weer openen. Tom Coronel “Prachtig om te zien dat 15 jaar input toch gewaardeerd wordt door een partij als deze, PlatteTV is nog steeds groeiende in onze branche en is voor mij een logische overnamekandidaat.”

Lees ook: Broers Coronel gaan vol gas in business

Strategie

New Retail Company, de organisatie achter PlatteTV zegt uit te kijken naar de toekomst en haar uitbreiding. De vestiging in Naarden, de negende winkel voor New Retail Company, past goed in de centrale strategie naar een groter landelijk dekkend netwerk. De organisatie specialiseert zich in drie multichannel stores: PlatteTV, AllesvoorBBQ en PlayseatStore. Evert C. Meeuwissen, Algemeen Directeur: “Deze mooie overname brengt onze doelstelling tot marktleider TV en BBQ in een verdere stroomversnelling.” PlatteTV houdt zich sinds 1965 bezig met de verkoop van consumentenelektronica.

Lees ook: De miljoenenomzet van Tim en Tom Coronel