Nieuws Bedrijfsoverdracht

Dawn Foods verkoopt diepvriesproductie in Europa en AMEAP aan Europastry

Bakkerijfabrikant en -distributeur Dawn Foods heeft de verkoop aangekondigd van de diepvriesbakkerij-productie in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië en de Stille Oceaan (AMEAP) aan Europastry.

Van onze redactie 19 december 2022

Koekjes

De verkoop omvat de diepvriesbakkerijfabriek van Dawn in Steenbergen, R&D-capaciteiten in het Britse Evesham, en alle gerelateerde klantrelaties in de regio die door Dawn geproduceerde diepvriesproducten kopen.

,,Dawn en Europastry zijn al vele jaren partners en leveren geweldige Amerikaanse bakkerijproducten aan klanten in heel Europa en AMEAP", aldus Carrie Jones-Barber, Chief Executive Officer van Dawn Foods. ,,Terwijl we ons blijven concentreren op onze strategische langetermijndoelen, ligt de focus van Dawn in de regio Europa en AMEAP op het stimuleren van groei in bakkerij-ingrediënten. We kijken ernaar uit om samen met alle klanten in deze regio met Europastry te blijven samenwerken om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien met onze fantastische bakkerij-ingrediënten en op maat gemaakte oplossingen.”

Dawn Foods zal bakkerij-ingrediënten blijven produceren en distribueren in Europa en AMEAP, Noord-Amerika en Latijns-Amerika.

Dawn Foods is wereldleider op het gebied van bakkerijproductie en distributie van ingrediënten. Dawn Foods heeft haar hoofdkantoor in Michigan en levert hoogwaardige bakkerijproducten aan meer dan 50.000 klanten in meer dan 100 landen. Europastry is een familiebedrijf gespecialiseerd in diepvriesbakkerij en aanwezig in meer dan 80 landen, via onder meerd 5.000 bakkers, 22 productievestigingen en 33 verkoopkantoren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws