Aangeboden door Duisenburgh

Branded Content Financiën

Duisenburgh in De Peel: Hoe ga ik zorgvuldig met mijn vermogen om?

Hoe ga ik zorgvuldig om met mijn vermogen, ook naar mijn kinderen toe? Hoe zorg ik ervoor dat ik in deze tijd toch de waarde van mijn vermogen op peil houd? Hoe speel ik met mijn privé en zakelijke vermogen slim in op de wijzigingen na Prinsjesdag? Vermogensregisseur Robert Verberne staat klaar met een antwoord in regio De Peel.

Crissy Mulder 4 oktober 2022

Duisenburgh in De Peel Hoe ga ik zorgvuldig met mijn vermogen om

Vermogensregisseur Robert Verberne. Foto: Van Assendelft.

Verberne werkte 26 jaar lang als vermogensmanager bij de Rabobank. Die ervaring gebruikt hij nu om zijn relaties onder andere in De Peel (Deurne, Asten en Someren) volledig financieel te ontzorgen. „Ik zocht naar een partij waar ik mijn opgedane kennis en ervaring als vermogensmanager ten volle kan gebruiken om relaties volledig financieel te ontzorgen. Die partij vond ik in Duisenburgh: een one-stop-shop.”

Alles onder één dak

Als vermogensregisseur bij Duisenburgh brengt Verberne voor zijn relaties de totale financiële situatie, privé en zakelijk, in beeld. Op basis daarvan komt hij tot verbetervoorstellen op financieel, fiscaal en juridisch gebied. „Bij Duisenburgh hebben wij de juiste specialisten in huis om relaties van A tot Z financieel te ontzorgen. Dat is voor mij het grote verschil met het werk dat ik 26 jaar bij de bank heb gedaan. Hier kon ik het beleggen van het vermogen en de financiering regelen, maar moest ik voor de overige zaken externe adviseurs inschakelen, waardoor er geen sprake was van een one-stop-shop. Nu kan ik als vermogensregisseur mijn relaties volledig ontzorgen en de verbetervoorstellen direct uitvoeren. Op die manier kan mijn relatie zich bezighouden met de zaken waar hij goed in is.”

Groot genoeg om te ontzorgen, klein genoeg voor persoonlijk contact

Al sinds de oprichting in 2004, is Duisenburgh in stappen gegroeid tot een landelijke organisatie met als doelgroep: de vermogende ondernemer en particulier. „Ons team bestaat uit 53 specialisten, verdeeld over de onderdelen administratie en fiscaal advies, salarisadministratie, beleggen, financieren en vastgoedinvesteringen.” Net zoals de bank valt ook Duisenburgh onder het toezicht van de AFM en DNB en beschikt de organisatie over gecertificeerde adviseurs.

„De organisatie is groot genoeg om haar relaties volledig te ontzorgen, maar weet het daarnaast ook nog super persoonlijk te houden”

Toch voelt Duisenburgh, volgens Verberne, niet aan als een groot bedrijf. „De organisatie is groot genoeg om haar relaties volledig te ontzorgen, maar weet het daarnaast ook nog super persoonlijk te houden. Bij de bank had ik op den duur zo’n groot klantenbestand, dat ik nog nauwelijks persoonlijk contact had met mijn relaties. Duisenburgh staat daarentegen voor persoonlijk en dienstbaar. Hier krijg ik de ruimte om mijn relaties op te zoeken. En bellen ze ons op met een vraag? Dan krijgen zij direct een medewerker van Duisenburgh aan de lijn. Dat betekent: snel en ook nog eens persoonlijk schakelen.”

„Een tevreden relatie die financieel ontzorgd wordt, geeft mij een warm gevoel. Daar ga ik voor”

De klant bij naam kennen

Verberne kiest er bewust voor om zich toe te spitsen op regio De Peel. „Dit is mijn leefgebied. Hier ken ik de mensen en hun omgeving. Dat schept een vertrouwensband. Volgens mij de beste basis om zaken financieel goed te regelen. Een tevreden relatie die financieel ontzorgd wordt, geeft mij een warm gevoel. Daar ga ik voor.”

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.