Aangeboden door Duisenburgh

Branded Content Financiën

Duisenburgh: vermogensregie of family office? Beide!

Zorgvuldig met mijn privé- en zakelijk vermogen omgaan, hoe doe ik dat? Ook naar mijn kinderen toe? Frank van Daal, mededirecteur bij Duisenburgh, weet raad. „Duisenburgh heeft de juiste specialisten in huis om relaties van A tot Z financieel te ontzorgen.”

Crissy Mulder 24 november 2022

Duisenburgh groepsfoto

Frank van Daal (links), Tommy Meeuws, René van den Groenendaal en Barry Jansen. Foto: Van Assendelft

Op 1 januari 2023 blikt Duisenburgh niet alleen vooruit, maar ook terug. Op die datum bestaat de financieel adviseur uit Waalre namelijk 18 jaar. Aan het roer staan Van Daal en zijn drie compagnons. Na een carrière bij de bank besloot Van Daal het ‘anders’ te gaan doen. „Ik werkte binnen het bankwezen, maar miste de persoonlijke touch. In mijn werk kon ik de relaties, de mensen, niet langer centraal stellen. Terwijl ik dat ontzettend belangrijk vind: je moet je relatie kennen, wil je er het beste uithalen. Daarom besloot ik het anders te gaan doen en zelfstandig te gaan ondernemen. Binnen een jaar had ik een compagnon: Oud collega Barry Jansen. En later zijn daar Tommy Meeuws en René van den Groenendaal bijgekomen. Gezamenlijk bieden wij onze relaties een unieke financiële combinatie van diensten. Dit alles onder de vlag van Duisenburgh.”

Vermogensregie

Duisenburgh biedt particulieren, ondernemers en families vrijwel alle financiële disciplines onder één dak. Een one-stop shop.„Samen met onze relaties bepalen wij de financiële koers en brengen we de totale financiële situatie, privé en zakelijk, in beeld.” Volgens Van Daal hebben veel ondernemers vooral zicht op hun bedrijf en niet zozeer op de financiële situatie van zichzelf en het gezin.

„Binnen onze administratieve fiscale tak, kijken wij met de relatie naar de toekomst. Hoe wil jij jouw vermogen laten overgaan op de volgende generatie? Vanuit daar zijn wij als geen ander in staat om dat vermogen goed in te richten. We brengen het vermogen in kaart én verzorgen de uitvoering. En dat is handig, want als je administratief aan de knoppen zit, ben je continue up-to-date en kun je dus makkelijk bij- en vooruit sturen.”

„Een family office ondersteunt één of meerdere generaties van een vermogende familie bij het beheer van het vermogen''

Frank van Daal, mededirecteur bij Duisenburgh

Family office

Volgens Van Daal is Duisenburgh op financieel gebied ook een ‘family office’ voor verschillende relaties: een term die volgens hem helaas te pas en te onpas gebruikt wordt. „Een family office ondersteunt één of meerdere generaties van een vermogende familie bij het beheer van het vermogen. We brengen niet je kinderen naar school en laten de hond niet uit, maar op financieel gebied verzorgen wij alles onder één dak. Wij zoeken onze relaties op en weten wat hen drijft en wat ze belangrijk vinden. En dat vinden wij niet meer dan normaal, als we met je over de toekomst van je gezin en het familiekapitaal spreken.”

Van Amsterdam tot Goes en Kerkrade

Vandaag de dag viert Duisenburgh haar 18e verjaardag met 55 specialisten, verdeeld over de onderdelen administratie en fiscaal advies, salarisadministratie, beleggen, financieren en vastgoedinvesteringen. „Dankzij onze samenwerking met 11 lokale partners is Duisenburgh in het hele land aanwezig. Je vindt ons van Amsterdam tot Goes en Kerkrade.”

Het komende jaar hoopt Duisenburgh zich nog verder te versterken met extra personeel op het hoofdkantoor én extra partners op plekken in het land, waar de organisatie nog niet vertegenwoordigd is. Daarnaast wordt het productenpalet verder doorontwikkeld. „Zo hebben we Voldijn Vastgoed Investeringen opgericht, waardoor onze relaties ook in direct vastgoed kunnen investeren. Alles om hen optimaal te bedienen.”

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Duisenburgh.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.