Aangeboden door Voldijn Vastgoed Investeringen

Branded Content Financiën

'Wij combineren het beste van twee werelden: finance en vastgoed'

Voldijn Vastgoed Investeringen combineert het beste van twee werelden: finance en vastgoed. Aan het roer staan Frank van Daal, eigenaar van financieel adviesbureau Duisenburgh, en vastgoedspecialist Nic Verbeek. „Investeren in vastgoed vraagt om een brede strategische aanpak, waarin meerdere disciplines gewenst zijn. Daarin hebben wij elkaar gevonden.”

Crissy Mulder 24 maart 2022

Voldijn Vastgoed Investeringen Van Daal Verbeek buiten

Nic Verbeek (links) en Frank van Daal staan aan het roer van Voldijn. Foto: Van Assendelft

Bij Voldijn Vastgoed Investeringen komen expertise en een uitgebreid netwerk op het gebied van beleggen, financieren, vermogensregie en vastgoed samen. Dat zorgt er volgens Verbeek voor dat Voldijn als geen ander in staat is om een relatie goed te adviseren en de juiste partijen bij elkaar te brengen voor een succesvolle investering in vastgoed. „In de huidige volatiele markt met lage rentes groeit de vraag naar investeringen in vastgoed, maar het vinden van de juiste investeringsmogelijkheden en eventuele financiering is doorgaans minder eenvoudig dan het lijkt.”

“Het vinden van de juiste financiering en investeringsmogelijkheden is minder eenvoudig dan het lijkt”

Van Daal zag het gat in de markt en speelde daar slim op in. „Duisenburgh heeft de behoefte om haar relaties een breder palet aan investeringsmogelijkheden te bieden en ziet in direct vastgoed een verantwoord beleggingsproduct. Daarom zoeken wij de samenwerking met een ervaren vastgoedondernemer die kennis van zaken en een breed netwerk heeft in de vastgoedbranche.”

Alles onder één dak

Van Daal en Verbeek bedachten een concept waarmee zij relaties – in eerste instantie die van Duisenburgh – op een verantwoorde manier kunnen laten investeren in vastgoed. Het doel? De relatie van A tot Z ontzorgen. Dat gebeurt in drie fases, zegt Verbeek. „In de initiatie- en verwervingsfase definiëren wij het beleggersprofiel van onze relaties. Op basis van de financiële situatie en beleggingsdoelstellingen gaan we binnen ons uitgebreide netwerk actief op zoek naar een vastgoedinvestering die daarbij past. Na overeenstemming verzorgen we het due diligence-onderzoek, structureren we de aankoop en begeleiden we onze relatie tot en met het notariële transport. In de beheerfase ontzorgen we met professioneel vastgoedmanagement. En in de verkoopfase begeleiden we de relatie, na de overeengekomen termijn, in het volledige verkoopproces.”

Anders dan fondsenbouwers

Volgens Van Daal treedt Voldijn In deze samenwerking in de eerste plaats op als dienstverlener, waarmee de organisatie zich onderscheidt van onder meer fondsaanbieders. „Bij veel andere partijen wordt het vastgoed eerst verworven en vervolgens doorgeplaatst naar de participanten. Daar zit vaak een groot verschil (bedrag) tussen. Wij maken transparante afspraken en gaan voor het beste resultaat. We hanteren een heldere fee-structuur en zitten verder nergens tussen met opslagen.”

“Het succes van onze relatie is ook ons succes en niet andersom”

Daardoor staat Voldijn volledig naast haar relatie, zegt Van Daal. „Diens succes is ook ons succes en niet andersom. Daarbij werken wij niet met grote fondsen, maar creëren we, op basis van investeerdersprofielen, samenwerkingen in kleine groepjes. In zo’n groepje zetten wij drie tot vijf gelijkgestemde participanten bij elkaar. Daardoor is het contact heel persoonlijk. Dat vinden de vaak onervaren deelnemers erg prettig.”

Vastgoed waarin gewerkt wordt

Verbeek gelooft, naast woningen, vooral in vastgoed waarin gewerkt wordt. „Dat is onze focus. Om onze relaties een zo goed mogelijk rendement te kunnen bieden. Recentelijk hebben wij onze eerste twee aankopen gedaan. Een kantoorpand en vier verhuurde bedrijfsruimtes met een stukje kantoor in de periferie van Eindhoven. Daarnaast zijn we druk met nieuwe proposities. Voor de zomer gaan we zeker nog enkele aankopen doen.”

Dit artikel kwam tot stand is samenwerking met Voldijn Vastgoed Investeringen. Kijk voor meer informatie op voldijnvastgoed.nl

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Van Daal (links) en Verbeek voor het pand waar Voldijn is gevestigd. Foto: Van Assendelft

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws