Nieuws Crowdfunding

Boozt24: financiering op basis van facturen

Als ondernemers geloven wij dat het financieringspotentieel van een bedrijf bepaald moet worden door de gezondheid van vandaag en het potentieel van morgen.

Synpact | i.s.m. Boozt24 26 april 2017

Boozt24

Uw onderneming loopt goed, u groeit. Maar omdat de kost voor de baat uit gaat, betekent dit dat u financiering nodig hebt. Paradoxaal genoeg betekent juist een sterke groei dat u nog weleens in cash-flow problemen kunt komen.

Wij geloven in groeiende ondernemingen. En als wij het bewijs van die groei zien in een waardevolle debiteurenportefeuille, financieren wij die groei graag. Hoe waardevoller die debiteurenportefeuille, deste hoger het bedrag dat wij kunnen financieren. Voorwaarts financieren noemen wij dat. Zo kunt u verder met doen waar u goed in bent: ondernemen.

Wat is Boozt24?

 • Wij helpen gezonde, groeiende B2B-ondernemingen aan financiering.
 • Wij bieden snelle financiering op basis van uw uitstaande facturen, zodat u kunt blijven groeien.
 • Hoe waardevoller uw debiteurenportefeuille, des te hoger het bedrag dat wij kunnen financieren.
 • U blijft zelf het debiteurenbeheer doen, dus u houdt controle over de klantrelatie.
 • Wij zijn voordelig: door slimme technologie brengen wij vraag en aanbod van kapitaal bij elkaar.
 • Wij werken helder en transparant, met een duidelijke kostenstructuur en zonder kleine lettertjes.

Waar u aan moet voldoen

 • Uw onderneming bestaat minimaal twee jaar en dat kunt u met jaarverslagen aantonen
 • U zet dit jaar minimaal €250.000 om
 • U hebt een debiteurenstand van minimaal €25.000
 • U levert aan minimaal 10 actieve debiteuren
 • U bent actief in de B2B-markt

Lees ook: Handig overzicht: alternatieve vormen van financiering voor mkb-ondernemers

Hoe we Pabst & Pabst hielpen groei te financieren

Pabst & Pabst is gespecialiseerd in de gedekte tafel en levert hoge kwaliteit porseleinen serviezen, glaswerk en bestek van de Duitse topmerken WMF, Bauscher en Tafelstern. Tot de klantenkring van het bedrijf behoort een groot aantal sterrenrestaurants, tophotels zoals het Waldorf Astoria, grote cateraars, grote verhuurpartijen en reders gespecialiseerd in high-end rivier-cruises.

Om steeds snel goederen af fabriek geleverd te kunnen krijgen, is een goede betaling richting de fabrikant essentieel, licht Erik Pabst toe, die samen met zijn vader en tevens oprichter van het bedrijf Wilmar Pabst leiding geeft aan het familiebedrijf. Vanwege het high-end segment waarin het Arnhemse bedrijf Pabst & Pabst opereert, moeten vaak binnen korte tijd aanzienlijke bedragen worden betaald.

Bevoorschotting

"Door te werken met bevoorschotting via het platform van Boozt24 kunnen we heel snel voldoen aan onze betalingsverplichting richting fabrikant." Een goede relatie met de fabrikant is essentieel voor Pabst & Pabst. Het bedrijf hecht dan ook veel waarde aan strikte betaling van geleverde producten. Hoewel het bedrijf al zo’n 15 jaar ervaring heeft met factoring via reguliere banken, is op een gegeven moment de keuze gemaakt over te stappen naar Boozt24 om nalevering van goederen en facturatie daarvan snel over liquidemiddelen te kunnen beschikken.

"Hoewel het natuurlijk om een financiële service gaat, voelt dat niet zo bij Boozt24, aldus Erik Pabst, "de contacten zijn bijzonder goed". Als erg prettig werd ervaren dat de directie van Boozt24 zelf is komen kijken, om een gevoel te krijgen bij het bedrijf en daarop de beslissing heeft genomen. "Het is geen kille cijferdeal", vervolgt Erik, "met een week draaide alles en na een opstartfase waarin intensief overleg is geweest, draaien we nu prima."

info@boozt24.com
www.boozt24.nl
085 - 02 70 079

Lees hier het magazine Financieren - Op weg naar groei