Nieuws Cryptocurrency

Drie op een rij: Icoinic Capital opnieuw winnaar van prestigieuze Cashcow Award

Icoinic Capital is tijdens het Groot Beleggersonderzoek van magazine Cash uitgeroepen tot winnaar vande Cashcow Award. Het is de derde keer op rij dat de Amsterdamse crypto-vermogensbeheerder de prijs voor beste cryptofonds in de wacht weet te slepen. Met de tot nu toe geboekte successen behoort Icoinic Capital inmiddels tot de top high-frequency traders van Europa.

Van onze redactie 21 oktober 2021

Icoin capitals bitcoin beleggen crypto bitcoin

Foto: Icoinic Capital

Lees ook: Crypto-vermogensbeheerder Icoinic Capital lanceert Delta Neutral Fund: 'Alle oplossingen onder één dak'

De Cashcow Awards is een initiatief van Cash magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull Up. Jaarlijks wordt er door beleggers massaal gestemd op aanbieders in categorieën als beste broker, beste beleggingsexpert, beste vermogensbeheerder, en dus ook beste cryptofonds.

Icoinic Capital nam het op tegen genomineerden BlockchainTraders, Crypto Index, Cyber Capital en Mercury Redstone.

Het team van Icoinic Capital. Foto: Icoinic Capital

Streven naar hoogste mate van professionalisme binnen crypto-ecosysteem

Icoinic Capital-ceo Wilhelm Roth: ,,We zijn trots dat dit de derde keer op een rij is dat we deze award mogen binnenslepen. We werken hard aan het blijven professionaliseren van onze algoritmen, maar ook de service die we bieden."

,,Zo leggen we steeds de lat hoger en streven naar de hoogste mate van professionalisme binnen het crypto-ecosysteem. Ik bedank graag ons hardwerkende team, partners en klanten die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.”

Over Icoinic Capital

Als een van de eerste Nederlandse crypto-vermogensbeheerders optimaliseert Icoinic Capital de prestaties in de cryptomarkt voor particulieren en bedrijven. Met een zelfontwikkeld algoritme en prijswinnende fondsen heeft het bedrijf een onderscheiden propositie te pakken. Icoinic Capital lanceerde dit jaar zijn derde fonds, het Delta Neutral Fund.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws