Nieuws Financiën

Inspiratievideo: Spaac ontwikkelt hippe elektrische stadsfiets

De mannen van Spaac scoorde met crowdfunding ruim 40.000 euro voor de productie van de ultieme elektrische stadfiets. Bepalend voor het succes van een crowdfundcampagne is de bijbehorende video. DeOndernemer.nl maakte in samenwerking met Crowdfunding Day Europe een selectie van de vijf beste video’s. In de aanloop naar Crowdfunding Day plaatsen wij iedere dag een crowdfundingvideo ter inspiratie.

De Ondernemer 24 mei 2016

Spaac

%VIDEOWIDGET%

Lees ook: Crowdfunding Day Europe: Dromen vs. Risico's

Jos Ramselaar en Jurrit Hollands ontwikkelden de ultieme elektrische stadsfiets: Spaac. Na twee jaar verkoop en ontwerp voor andere merken besloten ze zelf te gaan ondernemen, omdat ze iets misten in het huidige aanbod van elektrische fietsen. De Spaac is dan ook geen fiets voor de oude garde, maar een hippe en functionele fiets voor de jongere doelgroep in de stad.

Met het gecrowdfunde bedrag kunnen de ontwerpers een start maken met de productie van de eerste vijftien fietsen.

Waarom is dit een goede crowdfundvideo?In deze video word je sterk betrokken bij de missie van de makers. Jos en Jurrit geven je een kijkje achter de schermen van de Spaac, waardoor je je onderdeel voelt van het project. De mooie beelden maken de pitch helemaal af.