Aangeboden door Max Crowdfund

Branded Content Financiën

Max Crowdfund: 'Beleggen in vastgoed was nog nooit zo makkelijk'

Het is vast niemand ontgaan dat de vastgoedmarkt op dit moment booming business is. Het leek vooralsnog enkel weggelegd te zijn voor de vermogende elite, niet een markt om zelf op mee te spelen. Naast het gebrek aan transparantie en garantie belemmert ook een torenhoge drempel menig investeerder.

Max Crowdfund 17 december 2021

Foto Felix en Jan min

Max Crowdfund biedt de stenen als onderpand. Foto: Felix Berkhout (links) en Jan Angel (rechts)

Max Crowdfund brengt daar voorgoed verandering in. Het platform is, volgens de CEO van Max Crowdfund Felix Berkhout, gestart vanuit eigen frustratie. ‘’Hoge rendementen gaan doorgaans gepaard met hoge risico’s, waarbij je al snel uitkomt bij schimmige fondsen. Dit veroorzaakt frustraties, en daarom zijn wij gekomen met Max Crowdfund. Hier laten wij zekerheden en mooie rendementen wél samengaan.’’ Hoe zij dit doen? Max Crowdfund biedt de stenen als onderpand.

Toegankelijk voor iedereen

Met een instapbedrag van €100 kunnen mensen die niet zwemmen in het geld ook profiteren van mooie rendementen. Met een gemiddeld rendement van 9.30% en looptijden tussen de 6 en 60 maanden, biedt het voor iedereen een mooie uitkomst.

Door de hoge eisen die bij Max Crowdfund worden gesteld aan de leningen, moet het wel heel gek lopen, wil de investeerder zijn geld niet terugkrijgen bij een mislukt project. Dit is dan ook precies de reden dat het platform vooralsnog een 100% succesratio heeft.

Omdat het gehele platform geautomatiseerd is, kan een geïnteresseerde zich binnen een paar uur vastgoedinvesteerder noemen. Er wordt eerst een verificatieprocedure gestart om ervoor te zorgen dat het geld op het platform veilig is, en vervolgens is het mogelijk om al vanaf €100 deel te nemen aan een eerste vastgoedinvestering. Op deze manier wordt het voor iedereen mogelijk en leuk om in vastgoed te investeren, op een geheel transparante manier.

De meest recente lening

“Op dit moment bieden wij op de website een mooi project uit Duitsland”, aldus Berkhout. Het project is gedekt door een eerste recht op hypotheek en de projectontwikkelaar heeft al een koper voor als het project is afgerond, wat zorgt voor een extra zekerheid. Eerst zal het pand gerenoveerd worden om vervolgens omgebouwd te worden tot mooie appartementen. De projectontwikkelaar betaalt 10% rente per jaar over een periode van 15 maanden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws