Nieuws Financiën

Modestartup Otrium haalt 600.000 euro op

De Amsterdamse startup Otrium, een online platform voor modestocksales, heeft een bedrag van 600.000 euro opgehaald voor internationale uitbreiding.

Van onze redactie 20 juni 2016

Otrium stocksales mode startup max klijnstra milan daniels

Otrium is een startup van de jonge ondernemers Max Klijnstra (25) en Milan Daniels (24). Op het modeplatform bieden bekende en opkomende merken als Superga, Shoebaloo en The Boyscouts oude collecties aan tegen stocksaleprijzen. Het op Otrium.nl bestelde artikel wordt vanuit het merk zelf direct naar de klant gestuurd.

UitbreidenKlijnstra en Daniels hebben in totaal 8 ton opgehaald om in het bedrijf te steken. Investeringsmaatschappij Keadyn en 'een grote naam uit de modesector' hebben het kapitaal verstrekt. Klijnstra: “In krap negen maanden heeft Otrium een shoppende community opgebouwd van bijna 100.000 leden. Deze snelle groei willen we de komende twee jaar verder uitbouwen. Doel is om 300 internationale modemerken op ons platform te krijgen.”

Met de investering van 6 ton wil Otrium uitbreiden naar meer landen. Op dit moment is de startup alleen actief in Nederland.