Nieuws Financiën

Parkstad Inspecties neemt Eladco uit Gasselternijveen over

Parkstad Inspecties uit Ransdaal neemt het het inspectiebedrijf Eladco B.V. uit Gasselternijveen over. Het twee man sterke bedrijf voerde inspectieactiviteiten uit in heel Nederland. De overname past binnen het streven van Parkstad Inspecties naar een betere landelijke dekking. Voor de bestaande relaties van Eladco B.V. verandert er niets omdat het personeel verder zal werken vanuit Parkstad Inspecties.

Van onze redactie 5 juli 2016

Overeenkomst Akkoord Ondernemen Thinkstock

Parkstad Inspecties is een landelijk werkend en onafhankelijk advies- en inspectiebureau op het gebied van elektrotechnische installaties, arbeidsmiddelen en stookinstallaties.

Strategisch belangHet bedrijf wil de komende jaren groeien door haar landelijke dekking te versterken. Eladco B.V. heeft een klantenkring in heel Nederland en past dus uitstekend bij Parkstad Inspecties. “Met de overname verstevigen wij bovenal onze positie in het hoge noorden”, stelt Frank Smits, Commercieel Directeur van Parkstad Inspecties. “Daarnaast is de klantenportefeuille van Eladco B.V. voor ons van strategisch belang. Het is een unieke kans om onze krachten te bundelen. Met de huidige ontwikkelingen zouden we elkaar in de toekomst toch steeds vaker tegenkomen. Nu gaan we samen verder.”FamiliecultuurBeide bedrijven kenmerken zich door een familiecultuur met een hoog niveau van serviceverlening. Ook bij Eladco B.V. is verheugd gereageerd. Voor hen is het van belang dat hun klanten in goede handen zijn en de continuïteit van de dienstverlening wordt gewaarborgd. Ook biedt de overname mogelijkheden hun dienstverlening verder te optimaliseren en voor meer flexibiliteit. Beide partijen laten weten het volste vertrouwen te hebben in een succesvolle gezamenlijke toekomst.

Foto: Thinkstock