Nieuws Financiën

Partnership Brinks Transport Rijssen en Löwik

Löwik Wonen & Slapen Vriezenveen en Brinks Transport Rijssen sloten onlangs een samenwerkingsovereenkomst. Dat betekent dat de totale logistiek (opslag, vervoer én montage) van meubels, keukens en woonaccessoires vanaf 7 maart 2016 door Brinks Transport wordt uitgevoerd.

Van onze redactie 8 maart 2016

Overeenkomst Ondernemen Thinkstock

Deze stap is noodzakelijk voor Löwik: “Ons magazijn wordt eenvoudigweg te klein,” aldus Gerben Löwik, inmiddels de derde generatie die aan het roer staat van het familiebedrijf. Begrip“Brinks neemt ons de zorg voor het logistieke proces uit handen en geeft ons daarmee de gelegenheid de service naar onze klanten verder te optimaliseren. In Brinks hebben wij bovendien een partner gevonden die goed ontwikkeld is in geautomatiseerde processen en genoeg capaciteit heeft om in volume te groeien.” Beide familiebedrijven zijn een begrip in de regio. “Qua cultuur en aanpak passen we eveneens goed bij elkaar,” aldus de directeur van de logistieke duizendpoot, Harmen Brinks.

Nieuwe ideeën Voor de vrijgekomen magazijnruimte heeft Gerben Löwik alweer een aantal ideeën. “Het magazijn is nog lang niet leeg, maar de eerste tekeningen liggen al op de tekentafel”, lacht de gedreven ondernemer.

Foto: Thinkstock