Nieuws Financiën

Vijf winkels in oude V&D-pand Nijmegen

De invulling van het oude V&D-pand in Nijmegen is vrijwel volledig rond. Deze week werd bekend dat de modezaken Costes en de New Yorker ook hun intrek nemen in het oude warenhuispand. Daarmee komt het totaal aantal winkels op vijf, zo weet De Gelderlander.

Van onze redactie 14 december 2016

VD Nijmegen 1

Costes en de New Yorker zijn beide winkels met al meerdere vestigingen in Nederland. Voor Costes wordt het zelfs de tweede winkel in Nijmegen: de shop heeft al een vestiging aan de Marikenstraat.

La Place

Eerder werd al bekend dat La Place, dat vroeger ook al in het pand zat, met een nieuwe winkel komt. De opening van La Place volgt mogelijk pas tegen mei of juni. Aan de inrichting wordt ook nog volop gewerkt. La Place krijgt straks een zaak verspreid over twee verdiepingen in het oude V&D pand.

Andere winkels

Supermarktketen Jumbo komt met een foodmarket op de begane grond. Warenhuis Topshelf, in december van start gegaan, opent in de loop van 2017 bovenop het gebouw ook nog een terras met uitzicht op de Grote Markt en de Stevenskerk.

Verbouwing

De winkelruimtes in het oude V&D-pand worden de komende maanden nog stevig aangepast. Mogelijk is pas begin maart de oplevering van dit werk. Daarna volgt snel de opening van de nieuwe winkels.

Foto: ANP