Aangeboden door XLBox Nederland

Branded Content Financiën

XLBox Nederland: 'Investeren in huizen loont niet meer, maar in garageboxen des te meer'

Spaarrekeningen brengen niets meer op, aandelenkoersen dalen en huizen hebben een té laag rendement. Wat doe je dan, om spaargeld te laten renderen? Een mogelijke optie is investeren in ‘alternatief’ vastgoed, zoals garageboxen. Solide, waardevast, onderhoudsvrij en volgens XLBox, dé beleggingstrend van dit moment.

Crissy Mulder 9 december 2021

Ondernemers beleggers investering garagebox

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. Geen tijd en zin in de rompslomp? XLBox Nederland kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het financiële en technische beheer voor je te regelen. Foto: XLBox Nederland

Een garagebox; ideaal om je spullen in op te slaan, je voorraad in uit te stallen, je hobby in uit te voeren of je motor in te parkeren. Dat is een bekend verhaal. Maar de laatste tijd kent de garagebox nog een ander doel: de bekende box laat zich uitstekend lenen als beleggingsobject. Een alternatief in stenen, aldus XLBox Nederland.

9 procent rendement

„Het beleggingsbeleid staat op z’n kop. Banken kampen met een negatieve spaarrente. En de prijzen van koopwoningen zijn gigantisch gestegen, terwijl de huren stagneerden. Dat betekent dat het rendement op een spaarrekening of woning veel lager is dan het rendement op een alternatieve investering, zoals een garagebox. Want laten we eerlijk zijn. Een garagebox levert je al snel zo’n negen procent rendement per jaar op. Dat is bijna twee keer zoals op een woning. Daarnaast heb je als eigenaar van een garagebox ook het mooie vooruitzicht dat je box in waarde toeneemt door inflatie. En dat rooskleurige toekomstbeeld verklaart de ‘run’ op garageboxen anno nu.”

Waardevaste investering

XlBox Nederland noemt een garagebox een waardevaste investering. „Vanwege de enorme schaarste aan kleinschalige opslag en goede garageboxenfaciliteiten is deze investering waardevast. Dan heb ik het hier dus wel over een kwalitatieve garagebox. Geen verouderde opslagplek, ergens onder een flatgebouw of buiten in de kou, op een verlaten terrein. Maar een moderne garagebox, voorzien van comfort, gebruikersgemak en 24/7 beveiliging.”

‘’Vanwege de enorme schaarste aan kleinschalige opslag en goede garageboxenfaciliteiten, is deze investering waardevast”

XLBox Nederland

Voorbeeldje: de garageboxen van XLBox Nederland zijn inpandig, vorstvrij en voorzien van alle gemakken. Zo rijd je met de auto of motor, op elke verdieping, tot aan de voordeur van je garagebox, die voorzien is van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur, een dubbel stopcontact, ledverlichting, glasvezel internet én een aangrenzende XLBox Business lounge met (flex-)werkplekken en moderne kantoorruimten.

Onderhouds- en zorgenvrij

Ook aantrekkelijk; als investering is een garagebox redelijk onderhoudsvrij. „Investeer je in woningen? Dan betekent dat; de handen uit de mouwen steken. Want gaat je huurder uit de woning? Dan mag jij gaan renoveren. Met alle zorgen en kosten die daarbij horen. Maar investeer je in een garagebox? Dan investeer je onderhoudsvrij, want een box is een box. Daar kan maar weinig stuk aan gaan.”

‘’Wij ontzorgen de belegger van A tot Z”

XLBox Nederland

Naast onderhoudsvrij is een belegging in een garagebox, althans bij XLBox Nederland, ook zorgenvrij. „Het gros van de beleggers vraagt ons om een huurder te zoeken. Dat én meer faciliteren wij. Zodat de belegger hier geen omkijken naar heeft. Zes maanden voor de oplevering van het project starten wij een verhuurcampagne. En tussentijds zetten wij een marketingcampagne op poten. Alles om de box zo snel mogelijk verhuurd te krijgen. Wij faciliteren de bezichtiging, het papierwerk, de oplevering én het beheer. Van huurfacturatie tot incasso en van eventuele aanmaningen tot een 24/7 storingsdienst. Daarbij maken wij voor de belegger een onlineaccount aan. Hier ziet hij precies wanneer zijn box aan wie verhuurd is. Ontzorgen van A tot Z, noemen wij dat.”

Investeer nu

Wil jij als belegger ook eens een poging wagen in alternatief vastgoed? XlBox Nederland timmert hard aan de weg. De eerste locatie in Zoetermeer was razendsnel uitverkocht. Daarom volgen er nu drie nieuwe projecten. In Arnhem start de bouw in februari, in Nijmegen in maart en Gouda is in mei aan de beurt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws