Aangeboden door Exact

Branded Content Groei

Jan Peter Balkenende, Bas Nijhuis en Fleur Ravensbergen op digitale podium Exact Live

De sprekers van Exact Live 2020 hebben allemaal hun eigen specialisme, maar hebben één ding gemeen: ze beschikken over een flinke dosis leiderschapsskills. Tijdens de eerste virtuele editie van Exact Live (van 2 tot en met 6 november) schuiven oud-premier Jan Peter Balkenende, dirigent en contrabassist Dominic Seldis, topscheidsrechter Bas Nijhuis en onderhandelexpert Fleur Ravensbergen virtueel aan om te praten over hun vakgebied.

Van onze redactie 30 oktober 2020

Exact live laptop

Balkenende spreekt tijdens de openingsshow met host Diana Matroos over ondernemen in het nieuwe normaal. Seldis toont zijn muzikale talent en laat via zijn orkest zien hoe belangrijk teamwork is, terwijl Ravensbergen uitlegt hoe ze te werk gaat als bemiddelaar in oorlogsgebieden.

Exact-kopstukken Phill Robinson (ceo) en Paul Ramakers (coo) zullen bovendien ondernemers en accountants bijpraten over ontwikkelingen binnen Exact. Nijhuis sluit het event af met enkele anekdotes uit de voetbalwereld die met een dosis humor en zelfspot worden gepresenteerd.

Een mix van sessies

Exact Live the virtual edition biedt vijf dagen lang een mix van live-onderdelen, trainingen, productontwikkelingen en inspirerende keynotes. Onderwerpen als digitalisering, vereenvoudigde administratie, samenwerken en efficiënte processen passeren de revue. De ruim 70 sessies zijn afgestemd op de verschillende sectoren die Exact bedient; waaronder accountancy, finance, bouw, zakelijke dienstverlening, productie en handel.

In- en uitchecken

In de speciaal opgezette studio’s schuiven experts en ondernemers aan om vanuit hun ervaring te praten over de ontwikkelingen en mogelijkheden in hun sector. Bezoekers kunnen live sparren met de experts en zelf kiezen welke sessies zij willen volgen, waarbij ze zich niet per sessie hoeven in te schrijven. Inschrijven voor het hele Exact Live event is genoeg. Hierdoor kunnen bezoekers gemakkelijk in- en uitchecken wanneer het uitkomt.

“We hebben niet zomaar een kopie gemaakt van het offline event naar het online event. We willen echt een nieuwe, memorabele ervaring creëren, waarbij bezoekers zo geboeid zijn dat ze meerdere keren in de week terugkomen. Zie het als een serie die je wilt bingewatchen”, vertelt Petra Vunderink, Head of Marketing Communications bij softwarebedrijf Exact. Een succesvolle formule, zo blijkt. “Exact Live België hebben we op een soortgelijke manier georganiseerd en dat werd ontzettend goed ontvangen. De vele bezoekers waren razend enthousiast.”

Schrijf je hier nu nog snel voor Exact Live – The Virtual Edition.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.