Nieuws Groei

Duurzaam bezorgplatform Packaly haalt 2,4 miljoen euro investing op

Packaly, een bezorgplatform voor retailers met de ambitie voor CO2-neutrale bezorging, heeft in samenwerking met Fairtree Elevant Ventures een seed-investering opgehaald van 2,4 miljoen euro. Het bedrijf is actief in drie landen en 125 steden, en bouwt hard aan het ontwikkelen van verdere groei in Nederland, België en Duitsland. Retailers als de Bijenkorf, Blokker, Lush en Decathlon verzenden met Packaly.

Van onze redactie 9 maart 2022

Packally Lush koerier

Onder meer Bijenkorf, Blokker, Lush en Decathlon verzenden met Packaly. Foto: Packaly

,,We zijn onwijs trots dat Fairtree Ventures het vertrouwen in onze groei en plannen laat zien. We zien een groeiende markt voor snelle bezorging in de retail, en zien dat onze express bezorgservice snel toeneemt. Met Fairtree aan boord geloven we dat we onze groei hard kunnen versnellen. Packaly biedt een exclusieve service voor retailers om binnen hetzelfde uur producten bij klanten 100 procent duurzaam te bezorgen'', vertelt ceo Axel Dekker.

''Packaly helpt retailers klanten te winnen met een exclusieve propositie. De unieke propositie geeft klanten precies wat ze willen door instant bezorging van hun favoriete merken te bieden''

David Evans, managing director Fairtree Elevant Ventures

Vraag naar duurzame last-mile express-leveringen groeit jaar op jaar met 42 procent

,,Packaly helpt retailers klanten te winnen met een exclusieve propositie. De unieke propositie geeft klanten precies wat ze willen door instant bezorging van hun favoriete merken te bieden. Packaly biedt hierbij duurzame bezorgopties op dezelfde dag of zelfs binnen hetzelfde uur aan'', vult David Evans, managing director van Fairtree Elevant Ventures, aan.

Evans: ,,Instant bezorging groeit snel en de vraag naar duurzame last-mile express-leveringen groeit jaar op jaar met 42 procent. Packaly focust op omni-channel-excellence en zorgt ervoor dat retailers hun supplychain-power op de juiste fronten in kan zetten. We zijn onwijs blij dat we Packaly kunnen ondersteunen en hen helpen met hun snelle groeicijfers.''

Packaly opereert momenteel in meer dan 125 steden en heeft ruim 3500 koeriers in drie landen aangesloten op het platform. Met het groeigeld wil de startup de snelheid en aanbiedingen van services uitbreiden en het team en marketingactiviteiten uitbreiden.

Lees ook: De Bijenkorf en duurzaam bezorgplatform Packaly slaan handen ineen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws