Nieuws Groei

GoodHabitz opent hoofdkantoor in Brazilië: 'Stap relevanter dan ooit'

GoodHabitz breidt uit naar Brazilië met de opening van een Zuid-Amerikaans hoofdkantoor in São Paulo. De Europese marktleider in online leren beschikt over een bibliotheek met online trainingen gericht op soft skills en verschillende tools om leren en intrinsieke motivatie te stimuleren. ,,De vraag naar online leren in Zuid-Amerika is groter dan ooit."

Van onze redactie 17 juni 2022

Goodhabitz e learning brazilie zuid amerika

Foto: Shutterstock

,,Die toename maakt het voor ons relevanter dan ooit om de stap te maken naar Zuid-Amerika", vertelt Sergio Agudo, Country Director Brazilië bij GoodHabitz. Online leren is populairder dan ooit. Volgens recent onderzoek van GoodHabitz, in samenwerking met onderzoeksbureau Markteffect, verkiezen werknemers in Brazilië online boven offline leren.

Meer dan de helft van de Braziliaanse respondenten geven de voorkeur aan een blended learning-aanpak (56 procent), een combinatie tussen online en offline leren. De op een na meest populaire leermethode is e-learning of online leren (44 procent). Klassikaal leren komt op de vijfde plaats, slechts 31 procent van de respondenten vindt dit een prettige leermethode.

Lees ook: Waarom Maarten Franken (Goodhabitz) zo succesvol is met online trainingen

Meerdere thema's van enorme toegevoegde waarde

De vraag naar online leren is in Brazilië zelfs groter dan in de meeste Europese landen, blijkt uit het internationale onderzoek van GoodHabitz, uitgevoerd in dertien Europese landen en Brazilië. ,,Brazilianen zijn inmiddels, mede door de pandemie, gewend geraakt aan online leren. De mogelijkheid om werknemers zich verder te laten ontwikkelen in thema’s als mentale gezondheid, werken op afstand en leiderschap is van enorme toegevoegde waarde voor de Braziliaanse markt. De bewezen succesvolle methodologie en unieke content die GoodHabitz heeft ontwikkeld wordt een gamechanger voor de corporate learning industrie hier", aldus Agudo.

Het jaar 2021 was het beste groei-jaar voor het Nederlandse EdTech-bedrijf. ,,We zagen een enorme groei in Europa", vertelt Erik Crezee van GoodHabitz. ,,Met name in Duitsland, Spanje, Portugal en Italië. Alleen al de afgelopen jaren hebben we in Europa twaalf nieuwe kantoren geopend."

Leren voor iedereen toegankelijk maken

,,Met dit nieuwe kantoor in São Paulo versterken we onze missie om leren toegankelijk te maken voor iedereen, in elke organisatie ter wereld. Het volgende grote groeiavontuur ligt in Zuid-Amerika, en ons team is razend enthousiast om persoonlijke ontwikkeling via online leren verder op de kaart te zetten in Brazilië.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws