Nieuws Groei

In een jaar marktleider: jonge ondernemers Sem (28) en Wouter (26) lukte het

Binnen een jaar marktleider worden? Sem Zijlstra (28) ex-topsporter, ceo van marketingbureau DRIIVN, en Wouter Aijtink (26) hebben dit voor elkaar gekregen. De twee mannen richtten in april 2019 online event advertising-bureau Boest op en zijn binnen een jaar marktleider in de Benelux. Wat zijn de volgende plannen van de entrepreneurs?

De Ondernemer 11 januari 2020

Sem wouter

Wouter Aijtink (links) en ex-judoka Sem Zijlstra zijn nu succesvolle jonge ondernemers.

Zijlstra en Aijtink zijn met hun bedrijf verantwoordelijk voor grote festivals, clubavonden en B2B-events, maar ook sportevenementen en theater.

Boest heeft onder andere Verknipt, Supperclub, Happy Feelings, De Marktkantine en Kriss Kross aan zich gebonden. Inmiddels hebben zij meer dan 3.000 evenementen in acht verschillende branches succesvol online vermarkt. Dus binnen een jaar de grootste zijn en dan lekker rustig aan doen? Dat zit er voor de jonge ondernemers niet in. Met hun team en gepersonaliseerde strategieën zijn zij klaar om internationaal de grootste te worden. De ambities zijn dus groot.

''We zijn ambitieus en vastberaden om de grootste van Nederland te worden''

Wouter Aijtink en Sem Zijlstra, ondernemers

KPN en Moët & Chandon

Fullservice online marketingbureau DRIIVN is binnen drie jaar uitgegroeid tot een team van 25 man en werkt voor klanten als KPN, Magioni, Moët & Chandon en House of Sports. De onderneming is sinds zijn bestaan gegroeid van start-up tot erkend online marketingbureau. De goals van Zijlstra en Aijtink? ,,Groeien. DRIIVN is ambitieus en vastberaden om de grootste van Nederland te worden.''

Lees ook: Steeds meer (piep)jonge ondernemers: wat zijn hun uitdagingen?

Het team van DRIIVN en Boest is naar eigen zeggen een grote familie en de klanten zijn inmiddels onderdeel van een vriendenkring. ,,Er wordt met korte lijnen gecommuniceerd, we doen er alles aan om doelstellingen en KPI's te halen en successen worden samen met de klant gevierd. De samenwerkingen zijn soms zo hecht, dat er echte vriendschappen zijn ontstaan'', aldus de ondernemers.

Workation op Bali

Momenteel werken DRIIVN en Boest vanuit Bali op hun jaarlijkse workation. Dit ter voorbereiding op het nieuwe jaar. ,,Met de energie die tijdens die trips wordt opgedaan staan we meer dan klaar voor onze klanten.''

Lees ook: Jonge ondernemers bereiken wereldwijd miljoenen sportievelingen met Gymeyes