Nieuws Groei

Nationaal Groeifonds houdt waardevol webinar; kennisontwikkeling als gemene deler

Het Nationaal Groeifonds houdt morgen (30 juni) een groot webinar waarbij ondernemers in de derde ronde voor het eerst projectvoorstellen kunnen indienen. Daar komt veel bij kijken, maar het kan ook veel opleveren. Het terrein Kennisontwikkeling staat centraal tijdens dit webinar, waarbij diverse sprekers aan bod zullen komen.

Van onze redactie 29 juni 2022

Webinar nationaal groeifonds kennisontwikkeling

Foto: Shutterstock

Het Nationaal Groeifonds investeert tussen 2021 en 2025 20 miljard euro in projecten die zorgen voor economische groei op de lange termijn. Onderzoek, ontwikkeling en innovatie (R&D en Innovatie) en kennisontwikkeling zijn de twee terreinen waarin het fonds investeert omdat hier de meeste kans aanwezig is voor structurele en duurzame economische groei.

Dit webinar is bedoeld voor bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, overheden en andere partijen die begin volgend jaar voor de derde ronde een voorstel op het gebied van Kennisontwikkeling willen indienen bij het Nationaal Groeifonds.

Lees ook: Ondernemersorganisaties: 'Nationale Groeifonds is een belangrijke stap'

Dit zijn de gasten tijdens de talkshow op het webinar

De talkshow is onder leiding van dagvoorzitter Tom Jessen. Aan tafel zijn afwisselend te gast: Erwin Nijsse (namens de adviescommissie Nationaal Groeifonds), Maarten Spreij (namens Rijkdienst voor Ondernemend Nederland) en een vertegenwoordiger namens het Nationaal Groeifonds-project LLO Katalysator.

Wat is Nationaal Groeifonds? Hoe dien je een voorstel in? En wat is er precies nodig om überhaupt een voorstel in te dienen? Het zijn zomaar een aantal vragen die tijdens het webinar aan bod zullen komen.

Kijk voor informatie op rvo.nl/evenementen, het registratieformulier voor deelname vind je onder deze link.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws