Aangeboden door RVE vastgoed

Branded Content Innovatie

RVE lanceert nieuw bedrijfshuisvesting concept Layers

De vooruitstrevende ontwikkelaar vindt het tijd voor een frisse wind in de markt voor bedrijfshuisvesting en komt met een uniek toekomstbestendig concept op zes locaties in de Randstad. De eerste twee bedrijfsverzamelcomplexen van LAYERS worden gerealiseerd in Amsterdam en Haarlem. Het bedrijf zet stevig in op de nieuwe ontwikkelingen, blijkt uit de aankoop van nog eens vier locaties.

Lars Schipper 10 juni 2021

RVE vastgoed layers

De eerste LAYERS-bedrijfshallen verrijzen in Amsterdam en Haarlem. Foto: RVE vastgoed.

Met inmiddels bijna 200 bedrijfshallen in ontwikkeling zet LAYERS met grote overtuiging voet aan de grond in de nogal traditionele markt voor bedrijfshuisvesting voor het midden- en kleinbedrijf. ,,Met LAYERS creëren wij flexibele ruimtes in de Randstad voor iedere onderneming in een community van hardwerkende en creatieve ondernemers. In beginsel is LAYERS voor iedereen, maar de gemene deler van de toekomstige gebruikers zal een behoefte zijn aan meer dan een saaie, blikkerige bedrijfsunit. Wij maken plekken waar ondernemers trots op kunnen zijn”, luidt het tegendraadse geluid van de jonge ondernemers.

De drijvende kracht achter het LAYERS-concept is de jonge ontwikkelaar RVE Vastgoed, welke bekendheid verwierf door de onder andere de herontwikkeling van Figeehal2 in Haarlem, een voormalige fabriekshal aan het Spaarne.

,,De duurzame materialen, het gebruik van veel glas in de gevels en de onderscheidende architectuur geven LAYERS zijn unieke look & feel en herkenbaarheid” is te horen in de social media campagne, ingesproken door niemand minder dan de heren van de populaire Zelfspodcast, Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema.

LAYERS speelt daarmee in op een groeiende behoefte aan kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimte voor een grote variëteit aan gebruikers. De beoogde gebruikers lopen uiteen van webshops tot meubelmakerijen en van evenementenbedrijven tot oldtimer-hobbyisten.


,,Wij maken bedrijfsunits voor mensen die de saaie hallen zat zijn”

RVE Vastgoed

Green = key

De met echt hout beklede units zijn gebouwd met duurzame materialen en allemaal voorzien van stijlvolle glazen harmonicadeuren of van een elektrisch bedienbare roldeur, geschikt voor het in- en uitrijden met voertuigen. Met warmtepompen worden de huurunits verwarmd en op de koopunits kun je je uitleven met zonnepanelen. ,,Wij vinden duurzaamheid al lang geen ‘usp meer. Zonder ben je gewoon niet meer relevant, dat wordt afgestraft.”

Ambitie

De snelheid van de lancering van het gloednieuwe LAYERS-concept verraadt een aanstekelijke groeiambitie, die eerder al de aandacht trok van onder anderen Spinnin’ Records oprichter en investeerder Eelko van Kooten. Alvorens de naam wereldkundig werd gemaakt is een zestal locaties aangekocht en daarmee een basis gelegd voor naamsbekendheid en, zoals het bedrijf zelf zegt, “herkenbaarheid van kwaliteit”. Het vervolg laat zich raden. ,,De acquisitie draait op volle toeren” laat als antwoord weinig te vragen over. Het bedrijf zet in op uitbreiding in de Randstad en verdere uitrol in de rest van het land. Gebruikers weten het nieuwe concept overigens al te vinden. Inmiddels hebben al tientallen geïnteresseerden zich gemeld voor de eerste beschikbare locaties.

Voor de uitbreidingsplannen van LAYERS is er nog behoefte aan nieuwe locaties.

Voor informatie over LAYERS is te vinden op www.layers-development.nl

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.

tracking pixel